עבור לתוכן

Zalman VF700-AlCu VS Arctic-Cooling VGA Silencer Ver.3

Featured Replies

פורסם

לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html

לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם?

תודה רבה מראש.

פורסם

כתוב שם שחור על גבי לבן

Radeon 9700, Pro: All VGA cards

לפי הביקורת היחידה שקראתי שמשווה בין הזאלמן לבין גוף קירור של AC (אני לא זוכר איזה אבל בכלליות הם כולם אותו הדבר פשוט מתאימים לכרטיסים שונים) אז הזאלמן עדיף בממש טיפה מבחינת קירור אבל הוא לא מקרר את הזכרונות וגם הוא משאיר את האוויר החם בתוך המארז לעומת ה AC שמוציא את הכל החוצה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש משום שגם זה היה כתוב ב"Incompatible", לא חשוב כנראה שלא קראתי את הכל, עכשיו השאלה שלי מה עדיף?הAC3 או הVF700?

אני חייב תשובה מהירה, אני יכול לקחת אותו עד 4 וחצי היום.

עריכה: לא שמתי לב שערכת, בנוגע למה שאמרת הזלמן מגיע עם קירור לזיכרונות, בקשר לזה שהוא לא מוציא את החום החוצה מתוך המארז זה כבר לא משנה כי המארז שלי בדרך כלל פתוח, תודה רבה על התגובה!

פורסם
  • מחבר

יש לי את האתר הזה במועדפים :kopfpatsch: בכל מקרה ממש תודה ולפי מה שאני מבין מזה ההבדל הוא לא ממש גדול וקריטי, אז אני יילך עליו כנראה, ושוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים