עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מאיפה אני קונה גוף קירור לכרטיס מסךATI 9800XT?

Featured Replies

פורסם

לא רק שאתה מזיין הרבה במוח אתה גם סתום לגמרי מתי אמרתי כזה דבר???

ולפחות אני לא מפציץ תר'ד עם זיוני מוח על pcb של כרטיסי מסך

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד מעט תגיד שכרטיס מסך עושים באהבה או לא עושים בכלל... :lol:

פורסם

הוא במקום ארטיפקטים רואה גרגירי חומוס..

פורסם

הוא במקום ארטיפקטים רואה גרגירי חומוס..

מה זה?זה אמור להצחיק??!?!?!?!תתבייש לך

וכן אתה רוצה כרטיס שהרביצו בו את המרכיבים שלו או משהו שעשו במוח?למה מעדיפים לקנות מוצרי חשמל שנבנו ביפן ובגרמניה תסביר לי את זה?חוץ מזה שאתה חי בהכחשה אני כאדם שמבין מה ההבדל בין pcb טוב ללא טוב ומקבל על זה משכורת יודע יותר טיפה יותר טוב מאדם גבוה ומצומק ועיקש כמוך שחושב שהוא יודע הכול,תאמין לי קלעתי בול בתיאור

פורסם

אתה כולך מתוסבך עם עצמך אפילו אתה לא ניראה לי יודע מה אתה רוצה תראה לאן גררת את התר'ד אם אתה רוצה לריב בוא לאיסיקיו. :screwy:

פורסם

Vladgi אתה ילד טיפש , נפוח מרוב אגו , וגם לא מבין

אם היו מציעים לך 6800U על ה9800 שלך הייתה בוחר להשאר עם ה9800

אתה לא יודע שATI היא זאת שהפעם דפקה מהירויות יותר גבוהות

אתה צודק בקשר לFX אבל הפעם התמיכה בDX9 היא טובה ,איכות התמונה היא שווה והמהיריות לא בשמים

"כמו שאומרים בATI במפעל ,צ'יפים עושים באהבה או עם מהירויות גבוהות "

פורסם

אם תשים לב אולי אמרתי דברים לא כל כך נעימים לבחור למעלה אבל תשים לב שלא קראתי לאף אחד טיפש,בן אדם טיפש יכל לומר על כל אדם אחר טיפש משום מה אדם חכם לא ימהר להגיד את זה,אתה לא מוסמך על ידי שום מקור לקרוא לי טיפש ובנוסף לכך מי אתה שתשפוט את המוח שלי??המצאת תיאוריה שלא שמעתי עליה?

פורסם

שמישהו כבר ינעל את התארד המזעזע הזה.. ?

פורסם

חחח דבר אחד אני יכול להגיד על Vladgi: :screwy:

פורסם

VLADGI .... יש לי R9800XT, ואני אוהב אותו מאוד, ויש הרבה כבוד לכרטיס מהדור הקודם שלא ממש מוותר לכרטיס MID RANGE מדור חדש (6600GT , וכל אלה שיגידו שה660GT קורע אותו, תסתכלו בבנצ'ים- לפעמים הוא משיג תוצאות גבוהות יותר בקצת ולפעמים נמוכות יותר בקצת בסה"כ שני הכרטיסים באותה רמה, אני מוציא 3200 ב3DMARK05 , עם OC קליל)

וזה אחלה כרטיס, ואחלה ליבה ועשו אותו ב"אהבה" - אבל עדיין - במציאות היומית- זה לא כרטיס "חזק בטירוף" יש חזקים ממנו ולא במעט. ויש לי משחקים שאני צריך להתפשר על כמות פילטרים ועל רזולוציה כדי שירוצו חלק- אין מה לעשות הוא מזדקן (למרות שעדיין הוא בהחלט חזק) ...

לא צריך לקחת כל דבר אישי, פשוט תהנה מהכרטיס שלך ותן לאנשים ששילמו 3000 שקל להנות מהמינוס בבנק שלהם כשבעוד שנה גם הכרטיס שלך וגם הכרטיס שלהם לא יריץ שום דבר חלק על הגדרות גבוהות.

מצטער לבשר לך אבל נגמר עידן השליטה של ה9800- עברנו דור, אין מה לעשות- תשלים עם זה.

פורסם

XPloiT.Codebase רק זרק מילה שהR9800 לא חזק בטירוף ואתה VLADGI לא יכולת לשתוק ולעשות מזה הכרטיס הכי טוב שצריך להיות לכל אחד.

שמע, את הוויכוחים והתאוריות שלך אתה לא צריך לעשות על חשבון תראד של מישהו אחר שביקש המלצה לקירור הכרטיס שלו. אם אתה רוצה, תפתח תראד "למה ATI מרכיבה את הקבלים טוב יותר מnVidia" או כל דבר אחר (מצידי) .

אם תסיט שוב תראד של מישהו ותהרוס אותו עם השטויות שלך , ינקטו נגדך אמצעי מניעה - ראה זאת כאזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.