עבור לתוכן

מאיפה אני קונה גוף קירור לכרטיס מסךATI 9800XT?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר של ATI? או שלא קיים כזה דבר למכירה?

וסתם שאלה. זה סיפור גדול לעשות איזה OC קטן לכרטיס מסך שלי או שלא כדאי להיכנס לזה? (במקרה שאני מתקן את המאוורר ומחליט לקנות את הסיילנסר)

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בעיה לעשות אוברקלוקינג

אבל הכרטיס שלך חזק בטירוף, אין סיבה לעשות אובר...

פורסם
  • מחבר

ויש לי עוד שאלה... הסיילנסר מחליף את הגוף קירור של ATI או שהוא מהצד השני של הכרטיס?

פורסם

שני הגופים מקררים את הליבה שנמצאת מצד אחד בלבד ("למטה" כאשר הכרטיס מורכב למארז)

מה שיש בגב הכרטיס זה בדרך כלל רק חיבורים של הסינק + קירור לזכרונות.

אבל הגוף קירור עצמו הוא מצד אחד..

והוא מחליף לחלוטין את כל הקירור, תצטרך להוריד הכל.

פורסם

אבל הכרטיס שלך חזק בטירוף, אין סיבה לעשות אובר...

חזק בטירוף?!? אני לא בטוח...

פורסם

חזק חזק וסתום זה שאתה מקבל 30~ fps יותר פה ושם בריאלי לא אומר שהכרטיס שלך ידרדר איפה ששלו גם ידרדר בעוד כמה חודשים תאמין לי....נמאס לי מאלו שקנו 6800 וחושבים שהם שולטים על העולם ויושבים על כס המלכות עם חוטיני אדום.

יש לי 9800pro msi r360 ואני מרוצה ממנו עד הגג.

פורסם

זה שאתה מרוצה ממנו זה לא אומר שהוא חזק בטירוף,

גם אחי בן ה6 מרוצה מאוד מה ג'יפה4 שלו - So what ?

ואגב,אם כבר נכנסת לזה 30fps זה ההבדל בין קרטוע למשחק חלק.

פורסם

תאמין לי שאני לא היחיד שמרוצה מ-9800pro r360

.......................עדין לא נתקלתי במשחק שהוא התקשה להריץ אותו עם פילטרים ואם כבר אז תדע שזה לא 30...ואתה אוהב לשחק ב-35fps?

כשלי יהיה 10 לך יהיה 35 פששששש חתיכת ביצועים

פורסם

חזק בטירוף?!? אני לא בטוח...

אם אתה לא בטוח אל תגיב ואל תבזבז לי חצי שניה של קריאה של השטויות שך.

תסתכל על התארד לפני התגובה שלך ואחרי, אם כל מה שיש לך זה להרוס תארדים במקום לעזור תעשה את זה במקום אחר.

פורסם

אמרת ש9800xt חזק בטירוף למעשה הוא בכלל לא חזק בטירוף

כן הוא עדיין מריץ משחקים מצוין אבל אתה לא יכול להשוות אותו לכרטיסי HighEnd של היום - X850XT יכול להכפיל ואף לשלש את הפריימים ש9800xt המזדקן מציג.

שR520 יצא אני בטוח שגם לx850xt לא יקראו חזק בטירוף - גם הוא יזדקן (שלא לדבר על הכרטיס שבבעלותי אם כבר נכנסת לפרטים אישיים Vladgi)

יכול להיות שקשה לך לקבל את זה שה 9800 series כבר הזדקנה וירשו אותה כמה כרטיסי דור חדש אחרים.

אבל זו היא האמת ועדיף לך להשלים עמה.

ואטוס שאתה אומר 'חזק בטירוף' משתמע מכך שהוא מריץ כל משחק ברזולוצייה מטורפת ו מקס' AA&AF ובמצב של כזה מי בכלל צריך אוברקלוק

אבל זה לא ממש נכון ש9800xt מריץ כל משחק משחק ברזולוצייה מטורפת ו מקס' AA&AF.

פורסם

פיייייייייי אבל אף אחד לא ביקש ממך לפרש מה שאני אומר ולמה אני מתכוון, זה לא קשור לנושא התארד

אז למה סתם כל הסיפור הזה, בנוסף לזה שאתה מכניס לי מילים לפה.

הוא עדיין כרטיס חזק מאוד, אין תרגום במילון ל "חזק בטירוף" שאומר באיזה הגדרות הוא צריך לעמוד.

וזהו זה לא קשור לתארד, אני לא רואה סיבה להמשיך להתווכח על ה X850XT שהוא כולה ביקש קירור ל9800 שלו.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הגוף קירור:) הוא סבבה יש לי עכשיו 56 מעלות

תודה על העזרה

פורסם

נמאס לי מפישרים כמוך yoyo מסכן יש לך כרטיס סבבה אבל הוא שום דבר מיוחד!!!nvidia לפי דעתי היא חברת קבר שדופקת מהירויות שעון ענקיות על pcb מגעיל בלי שום עידון בלי שום עבודה עם אהבה,פשוט מדביקה ציפים על כרטיס דוחה.תתווכח כמה שאתה רוצה אבל אני ראיתי איך העבודה נעשתה על 9800pro שלי ועד 6600/6800 וזה פשוט מגעיל,x800 אולי לא ממש מציגים עליונות אבל תראה את איכות העבודה !אני לא יודע אם אני היחיד ששם לב שנוידיה בונה מחרא כרטיסים או שזה רק נראה ככה.והם לא צריכים קירור ענק שיכסה את הכרטיס פעמים כמו שנוידיה שמה בדור fx שלה....ואת הקירור הענק שהיא שמה על הדור האחרון,ראית את

x850/r520 תראה איזה כרטיס מעודן והקירור של לא גדול בכלל,עם טעם וזה כרטיס שמראה ל-6800u מאיפה משתין הדג וגם לכרטיס החדש של נוידיה תאמין לי .....תתווכח כמה שאתה רוצה אני כשחקן cs:s שזה משחק שמבוסס על המנוע של האלף לייף 2 שאם תאהב את זה או לא קורע באיכות את דום 3 של נוידיה ולא סתם הוא המשחק הטוב ביותר,אז אני כשחקן cs:s מעדיף את 9800pro r360 שלי מכיוון שאני לא מאמין ששלך מראה ביצועים טובים בהרבה במשחק הזה

פורסם

כמה שטויות הספקת להגיד בתגובה אחת... :yelclap:

פורסם

זה לא שטויות זו דעתי האישית את מוזמן לחלוק עליה,חחח ואני במקומך היתי סותם חחח דחפת את 9550 שלך בכל מקום אני יביא לך דוגמא

עזוב 6600 זה ביזבוז קח 9550 עם קירור טוב!!חחחחחחחחחחח לא משנה כמה תדחוף אותו ותעלה עליו זה עדין כרטיס חלש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים