פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים שלום יש לי את הלוח GA-8S661FXM ומשום מה אני לא מצליח להעלות את המתחים דרך הביוס. oc למעבד אני עושה בלי בעיות אבל אני לא יכול להעלות את המתחים :< אני חושב שהגעתי לחלון עם המתחים אבל אין שם אפשרות לשנות אותם..:[ הנה תמונה של הלוח אם זה עוזר במשהו: אם לא רואים: http://img203.exs.cx/img203/258/29hm.jpg
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים zivf2 - התוכנה cpu-z מראה נתונים ואי אפשר לשנות דרכה מתחים\תדרים\תיזמונים.אם אתה רוצה להעלות מתח תוכל לעשות את זה או דרך הביוס או דרך תוכנה אחרת שמתאימה למערכת שלך.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים אצלי ה fsb והמתחים הם ביחד משתחררים כשאתה משחרר אותם מאוטומטיאולי אצלך אתה צריך לשנות למתחים בנפרד מאוטומטי ל menualכמובן רק אם אתה מתכוון שניסית דרך הביוס ולא הצלחת
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר zivf2 - התוכנה cpu-z מראה נתונים ואי אפשר לשנות דרכה מתחים\תדרים\תיזמונים.אם אתה רוצה להעלות מתח תוכל לעשות את זה או דרך הביוס או דרך תוכנה אחרת שמתאימה למערכת שלך.אני יודע זאת =\רק הראיתי לכם תמונה של הלוח, אם זה עוזר במשהו...ומה שאני אומר שאני לא מצליח לשנות דרך הביוס.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר ctrl + f1 בביוסאוקי. אני אנסה זאת יותר מאוחר ואז אני אחזור עם תשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.