עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מנסה לעשות אוברקלוק לAMD 2500+ ולא כ"כ מצליח. מה הסיבה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

החומרה:

AMD Barton 2500+

GIGABYTE ga-vt600

2x256 DDR400 2.5CL

אני מנסה לעשות אוברקלוק מהביוס (הקצת פרמיטיבי למרות שעדכנתי לגרסא האחרונה) ויש לי את הבעיות הבאות:

קודם כל אני לא יכול לבחור את המולטיפלייר. זה על 11 או 10.5 או משהו.

אני רק יכול לבחור את המהירות שהעון FSB שהדיפולט זה 166. כשאני מעלה את זה ליותר מ 180 המחשב לא עושה BOOT

הוא מראה לי בהתחלה את מהירות השעון החדשה, סופר את הזיכרון ונתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש עם הדיפולט (166).

ניסיתי להעלות מתח, עדכנתי את הביוס להכי חדש (F15) וכלום לא עוזר. (ניסיתי גם להעלות בכפולות של 8)

למישהו יש רעיון?

פורסם

נעלת pci\agp

תבדוק טמפרטורות

המולטיפלייר שלך נעול

יכול להיות שהזיכרונות לא עומדים בזה יותר

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה 55 מעלות שזה בסדר.

pci/agp משתנה אוטומטית כשאני משנה את המהירות שעון.. אני לא יכול לשנות את זה ידני רק אוטומטי

הזכרונות? איך אני בודק את הזכרונות?

במחשב השני שלי אותם זכרונות עומדים יפה ב 3 ג'יגההרץ

פורסם

הטמפרטורה 55 מעלות שזה בסדר.

pci/agp משתנה אוטומטית כשאני משנה את המהירות שעון.. אני לא יכול לשנות את זה ידני רק אוטומטי

הזכרונות? איך אני בודק את הזכרונות?

במחשב השני שלי אותם זכרונות עומדים יפה ב 3 ג'יגההרץ

במחשב הרבה יותר מהיר מהנ"ל כל זיכרונות יכולים לפעול טוב אבל מתי שאתה עושה oc אתה מעלה את המהירות מעלה מה שהם מסוגלים

אם ה pci\agp משתנה אוטומטית אז זה לא נעול תנעל נעילת pci\agp לפני שימחקו לך קבצים מההארדיסק (מניסיון)

תוריד את התוכנה memtest תעלה אותה על דיסקט או תצרוב על דיסק ועשה boot from floppy והתוכנה תתחיל לבדוק אם יהיו שגיאות אתה כבר תשים לב לשורות (או שורה) שכתובות באדום.

הורדת תיזמונים לזיכרונות?

תוריד את ה fsb לזיכרונות ואז כשתעלה את הfsb של המעבד אז הם יעלו למצב שהם היו בלי oc (כמובן אחרי שאתה נועל pci\agp אם אין לך אפשרות לנעול או איכשהוא אתה לא תנעלה אתה תהרוס לעצמך את המחשב אל תעשה oc לפני שאתה נועל pci\agp)

אני לא נעלתי ונמחקו לי מההארדיסק קבצים של הווינדוס וגם הצורב התקלקל לי :'( (זה לא סתם צורב זה צורב שעבר איתי יותר מ 1000 צריבות :'( קשה להיפרד ממנו - נו טוב קשה להיפרד ממנו אבל קל לעבור לצורב די וי די ;D)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבחרא לוח הזה אין לי אפשרות לקבוע מהירות שעון של הזכרונות ואין לי אפשרות לנעוך PCI\AGP

אני גם לא מצליח בכלל להגיע למצב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות אז אין לי שום אפשרות להריץ MEMTEST

:(

פורסם

הלוח הזה בכלל לא משהו בשביל אוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

כן, שמתי לב.

אבל יש משהו שאני יכול לעשות?

פורסם

1. אם אין לך נעילת pci\agp אז זאת סיבה מספיק טובה למה לא לעשות oc

2. אתה יכול להריץ memtest פשוט הלוגו של החברה מפריע לך לראות איך מתנהלים העניינים (תבטל את הלוגו ותשנה את ה boot שיהיה מה cd או floppy (מה שהעתקת עליו את התוכנה)

מקווה שעזרתי

אורן

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להגיע לשלב שאני יכול להריץ מערכת הפעלה

אחרי ספירת הזיכרון המחשב נתקע לכחמש שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש עם ההגדרות הדיפולט שלו, ללא האוברקלוק.

פורסם

תגידו אתם עובדים עליו?יש לו זכרונות ddr400 והם נתקעים כאשר הם רצים על 360mhz אתם חושבים על מה שאתם אומרים?זה לא הזכרונות בכלל וגם לא הלוח אם,זה לוח אם שתומך ב-400fsb ...זה המעבד או אחד מהכרטיסי pci שלו

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה לנסות לנתק כרטיסי PCI ולבדוק אם זה יעבוד?

ואיך זה יכול להיות המעבד?

AMD לא אמור לתמוך באוברקלוקינג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.