פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים שלום.החומרה:AMD Barton 2500+GIGABYTE ga-vt6002x256 DDR400 2.5CLאני מנסה לעשות אוברקלוק מהביוס (הקצת פרמיטיבי למרות שעדכנתי לגרסא האחרונה) ויש לי את הבעיות הבאות:קודם כל אני לא יכול לבחור את המולטיפלייר. זה על 11 או 10.5 או משהו.אני רק יכול לבחור את המהירות שהעון FSB שהדיפולט זה 166. כשאני מעלה את זה ליותר מ 180 המחשב לא עושה BOOTהוא מראה לי בהתחלה את מהירות השעון החדשה, סופר את הזיכרון ונתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש עם הדיפולט (166).ניסיתי להעלות מתח, עדכנתי את הביוס להכי חדש (F15) וכלום לא עוזר. (ניסיתי גם להעלות בכפולות של 8)למישהו יש רעיון?
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים נעלת pci\agpתבדוק טמפרטורותהמולטיפלייר שלך נעוליכול להיות שהזיכרונות לא עומדים בזה יותר
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר הטמפרטורה 55 מעלות שזה בסדר.pci/agp משתנה אוטומטית כשאני משנה את המהירות שעון.. אני לא יכול לשנות את זה ידני רק אוטומטיהזכרונות? איך אני בודק את הזכרונות? במחשב השני שלי אותם זכרונות עומדים יפה ב 3 ג'יגההרץ
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים הטמפרטורה 55 מעלות שזה בסדר.pci/agp משתנה אוטומטית כשאני משנה את המהירות שעון.. אני לא יכול לשנות את זה ידני רק אוטומטיהזכרונות? איך אני בודק את הזכרונות? במחשב השני שלי אותם זכרונות עומדים יפה ב 3 ג'יגההרץבמחשב הרבה יותר מהיר מהנ"ל כל זיכרונות יכולים לפעול טוב אבל מתי שאתה עושה oc אתה מעלה את המהירות מעלה מה שהם מסוגליםאם ה pci\agp משתנה אוטומטית אז זה לא נעול תנעל נעילת pci\agp לפני שימחקו לך קבצים מההארדיסק (מניסיון)תוריד את התוכנה memtest תעלה אותה על דיסקט או תצרוב על דיסק ועשה boot from floppy והתוכנה תתחיל לבדוק אם יהיו שגיאות אתה כבר תשים לב לשורות (או שורה) שכתובות באדום.הורדת תיזמונים לזיכרונות?תוריד את ה fsb לזיכרונות ואז כשתעלה את הfsb של המעבד אז הם יעלו למצב שהם היו בלי oc (כמובן אחרי שאתה נועל pci\agp אם אין לך אפשרות לנעול או איכשהוא אתה לא תנעלה אתה תהרוס לעצמך את המחשב אל תעשה oc לפני שאתה נועל pci\agp)אני לא נעלתי ונמחקו לי מההארדיסק קבצים של הווינדוס וגם הצורב התקלקל לי :'( (זה לא סתם צורב זה צורב שעבר איתי יותר מ 1000 צריבות :'( קשה להיפרד ממנו - נו טוב קשה להיפרד ממנו אבל קל לעבור לצורב די וי די ;D)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר הבעיה שבחרא לוח הזה אין לי אפשרות לקבוע מהירות שעון של הזכרונות ואין לי אפשרות לנעוך PCI\AGP אני גם לא מצליח בכלל להגיע למצב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות אז אין לי שום אפשרות להריץ MEMTEST
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים 1. אם אין לך נעילת pci\agp אז זאת סיבה מספיק טובה למה לא לעשות oc2. אתה יכול להריץ memtest פשוט הלוגו של החברה מפריע לך לראות איך מתנהלים העניינים (תבטל את הלוגו ותשנה את ה boot שיהיה מה cd או floppy (מה שהעתקת עליו את התוכנה)מקווה שעזרתיאורן
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר אני לא מצליח להגיע לשלב שאני יכול להריץ מערכת הפעלהאחרי ספירת הזיכרון המחשב נתקע לכחמש שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש עם ההגדרות הדיפולט שלו, ללא האוברקלוק.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים תגידו אתם עובדים עליו?יש לו זכרונות ddr400 והם נתקעים כאשר הם רצים על 360mhz אתם חושבים על מה שאתם אומרים?זה לא הזכרונות בכלל וגם לא הלוח אם,זה לוח אם שתומך ב-400fsb ...זה המעבד או אחד מהכרטיסי pci שלו
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר אז מה שאתה אומר זה לנסות לנתק כרטיסי PCI ולבדוק אם זה יעבוד?ואיך זה יכול להיות המעבד?AMD לא אמור לתמוך באוברקלוקינג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.