פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים זה יכול לעבוד אבל אם אתה נגיד רוצה לעשות אוברקלוק או לקרר יותר את המעבד אז עדיף לשים את זה בתוראו שאפשר לשים צינורות שלא באותו עווי וכך לבסת את עוצמת הזרימה לבלוקים.מומלץ לשים בתור כי כמה כבר צריך לקרר את הכרטיס מסך?!?!מקררים את המעבד הכרטיס מסך הוא נלווהאבל בתחלס זה עובד אבל אני לא חושב שזה עדיף על חיבור בתור
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים ניסיתי את הרעיון הזה עם המערכת שלי אין הבדל משמעותי בטמפרטורות הבדל של 1-2 מעלות במקסימום אבל פשוט השיטה הזו לא נוחה ולכן עדיף את השיטה הרגילה...
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים הבעיה עם הפיצול T ששמת שם שהוא הורס את הזרימהכלומר הכוח של הזרימה יורד שםעדיף למשל מפצל Y שהורס פחות
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים נו באמת ...זה חיבור מקבילי של בלוקים !!מה שגרוע כאן הוא שאם לאחד יש התנגדות גבוהה ולשני התנגדות נכומה לזרם המים המים יזרמו יותר מהר בזה שמתנגד פחות לזרימה ואז הקירור לא יהיה שווה בשווה .....
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים גם הזרם לכול בלוק וגם הלחץ בכול בלוק יורד כי לפיצול T יש המון התמגדות ללחץ !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.