עבור לתוכן

Project Code: Red (לא לבעלי 56K) - עודכן (7/4/05) - עמוד 10

Featured Replies

פורסם

בדיקה קטנה ניר,

ימין<------------------אמצע------------------>שמאל

אני מקווה שהבנת את הרמז...

ד"א מאיפה יגיע מתח ללדים שיהיו במעמד?

• תגובות 101
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החיתוך יצא ממש יפה!

וגם אהבתי מאוד את הצורה(אות...) שבחרת :D

פורסם
  • מחבר

בדיקה קטנה ניר,

ימין<------------------אמצע------------------>שמאל

אני מקווה שהבנת את הרמז...

ד"א מאיפה יגיע מתח ללדים שיהיו במעמד?

חח בהתחלה זה היה מתוכנן להיות באמצע, אבל אם עקבת אחרי הטראד הייתה שם לב שיש לי מארז קומפיוקייס ויש בדלת שלו תעלה,ולכן לא היה אפשרות לעשות את זה באמצע משום שהשפיצים לא היו יכולים להיחתך במצב הזה. בקיצור במקום הריק איפה שהיה התעלה, ישב על הפרספקט מאוורר לדים אדום שיעיף רוח ישר למעבד :) ואולי בפרספקט תבוצע חריטה ככה זה פחות יבליט את מירב המקום הפנוי.

הלדים יקבלו מתח מ USB

כמה עלה לך הפרספקס ומה המידות והעובי שלו?

פרספקט בעובי 5 מ"מ - אני מאמין שגם 3 יחזיק אבל מכיוון שהקומפיוקייס שוקל 10 + קילו , לא לקחתי סיכון והקניתי של 5 מ"מ - הוא עלה לי 30 שקל לחתיכה של 60X40

החיתוך יצא ממש יפה!

וגם אהבתי מאוד את הצורה(אות...) שבחרת :D

תודה :)

פורסם

פסדר... נחמד :\

האמת לא הכי אהבתי.. :-X

פורסם

אחי עם איזה צבע צבעת את הכוננים?????הצבע הזה פשוט מושלם גם אני מחפש לצבוע כי יש לי בדיוק את אותו המארז ואת אותו הצבע רק אין לי אומץ לחתוך את הדלת שלו

פורסם
  • מחבר

,תשיג דלת ישנה ותעשה עליה ניסויים, זה יוריד לך את הפחד :>

והצבע אין לי מושג :| הבאתי מנגריה שהייתה ליד המקום שעשיתי את זה (אצל אבא שלי בעבודה) צבעתי והחזרתי :x

פורסם

פשש

יפה מאוד (המעמד למארז חוסך קצת כסף - עשיתי כזה לאחותי..)

ה3 MM אצלי לא החזיק משהו - אז נאלצתי לעשות מ5..

החיתוך יפה - רק תשייף אותו

בנוגע לצבע - אולי קודם תמלא את השריטות (אפוקסי+שבבי מתכת מהחיתוך של הדלת) - אם הם עמוקות

ד"א - מה עוד נשאר לפרוייקט הזה, כדי לסיים אותו?

פורסם
  • מחבר

זה טיפה הרבה בעיה להשיג פוקסי באיזור שלי :/

ונשאר משטח לעכבר מפרספקט מואר , חלון בגג, פאןבאס, תאורת UV + UB למארז, LCD

נראה לי זהו :Q לא עולה לי עוד משהו לראש בנתיים כל אלו חוץ מחלון בגג ומשטח לעכבר דורשים תקציב דיי גדול שאין כרגע , אז שיהיה זה יעשה

ואולי פה ושם חריטות :>

דרך אגב אני התחלתי לתכנן את הפרוייקט הבא שלי =]

פורסם

חיתוך יפה..

תמשיך לעדכן!

פורסם

חח בהתחלה זה היה מתוכנן להיות באמצע, אבל אם עקבת אחרי הטראד הייתה שם לב שיש לי מארז קומפיוקייס ויש בדלת שלו תעלה,ולכן לא היה אפשרות לעשות את זה באמצע משום שהשפיצים לא היו יכולים להיחתך במצב הזה. בקיצור במקום הריק איפה שהיה התעלה, ישב על הפרספקט מאוורר לדים אדום שיעיף רוח ישר למעבד :) ואולי בפרספקט תבוצע חריטה ככה זה פחות יבליט את מירב המקום הפנוי.

הלדים יקבלו מתח מ USB

פרספקט בעובי 5 מ"מ - אני מאמין שגם 3 יחזיק אבל מכיוון שהקומפיוקייס שוקל 10 + קילו , לא לקחתי סיכון והקניתי של 5 מ"מ - הוא עלה לי 30 שקל לחתיכה של 60X40

תודה :)

לא הבנת את זה נכון, אמרת שהצבע של הסידי לא יצא טוב בצד מאל שזה בעצם ימין :|

ד"א יש לי לדים אדומים, שאין לי מה לעשות איתם.

פורסם

אממ נחמד..

לא הכי אהבתי את החור המלבני הקטן שיש למעלה בR.... אם כבר אז תמשיך אותו כמעט עד הסוף.. ככה שהוא יעשה את הR למעלה בלי מילוי.......

סה"כ יפה מאוד!

פורסם

תוצאה טובה, אבל חבל שלא התחשבת בהצעות שהציעו לך (אני ועוד מישהו... לא זוכר ת'ניק...) החור מעל לR יצא קצת גדול מדי...

שוב, תוצאה טובה! תתחדש :xyxthumbs:

אגב, אפוקסי אתה יכול לקנות בהום סנטר. יש להם אפוקסי לסירות, שמגיע בשתי שפורפרות ועולה בסביבות ה70 ש"ח. יש שם כמות די גדולה, ומאוד נוח לעבוד איתו. מניסיון...

אני בטוח שאחרי שיוף וצביעה, זה יראה יותר טוב ;)

פורסם

נירו'ש יפה מאוד שמן :)

פורסם

עבודה יפה שמן!

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

תוצאה טובה, אבל חבל שלא התחשבת בהצעות שהציעו לך (אני ועוד מישהו... לא זוכר ת'ניק...) החור מעל לR יצא קצת גדול מדי...

שוב, תוצאה טובה! תתחדש :xyxthumbs:

אגב, אפוקסי אתה יכול לקנות בהום סנטר. יש להם אפוקסי לסירות, שמגיע בשתי שפורפרות ועולה בסביבות ה70 ש"ח. יש שם כמות די גדולה, ומאוד נוח לעבוד איתו. מניסיון...

אני בטוח שאחרי שיוף וצביעה, זה יראה יותר טוב ;)

אתה הגבת מאוחר מדי, את ההצעות לשיפור שלך ראיתי רק אחרי עשיית החלון ככה שלא היה כבר מה לעשות, ואפוקסי לסירות ? דיברנו על בונדו לא על אפוקסי :/ , יש לי אפוקסי אבל מה הקשר? למלא את החורים באפוקסי ועליהם לצבוע?.

אני רק צריך למלא חריץ אחד או שנים ולעבור עם מכחול עם צבע שחור, אני לא מתכוון לצבוע הכל.

והחלון צריך לעבור שיוף חוזר שאני אתקן שמה כמה דברים :>

ו respect חח חשבתי התכוונת למשהו אחר, כבר אני אתקן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים