פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר לא ממש, אם תראה בהודעה הראשונה בטראד יש תמונה של המארז הישן שלי (האדום) אני חתכתי עם הדרמל את החלון נ.ב גברי תחבר כבר למירק או תביא את האייסי שלך אני רוצה לשחק איתך ועם אורן WOW , המשחק הזה מסובך מאוד לא הבנתי כלום
פורסם 2005 במרץ 120 שנים יאללה אנשיםלמה אתם לא מבינים שאם תעשו הזמנה מLSDIODE יצא לכם הרבה אבל הרבה יותר זול!!!כל פותח ת'רד שני כאן רוצה לדים!תעשו הזמנהמה זה 2-3 דולר משלוח - ועוד אם זה מתחלק בין כמה אנשים?!לד שאתם קונים יעלה מינימום 4 שקל - שם זה 0.45$ לאחדויש לכם עוד מגוון הרבה יותר גדולכדאי לכם
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר ברור שכדאי אבל הכרטיס אשראי שלי לא תופס על חו"ל וההורים שלי לא כל כך ישמחו שאני אתן את הכרטיס אשראי שלהם באינטרנט...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר עידכון : אתמול קניתי דבק חם והיום הדבקתי את הקירורים שהכנתי לכרטיס מסך, קניתי גלגלים להכנת מעמד למחשב שיעשה בהמשך השבוע, והזמנתי דיסקיות חיתוך, שסוף סוף נוכל להתחיל לחתוך את הדלת :> הנה קצת תמונות: הכטיס מסך מצד אחד לפני ההדבקה הכרטיס מסך מצד שני לפני ההדבקה הכרטיס מסך מצד אחד אחרי ההדבקה הכרטיס מסך מצד שני אחרי ההדבקה הכרטיס מסך בתוך המחשב , עובד ותקין זהו להיום , עידכונים בשבוע הבא :> ואני עדיין מחפש צורה לחלון שיהיה בגג
פורסם 2005 במרץ 520 שנים נראה לי שדבק חם לא יעביר טוב את החום וזה יהיה אפילו יותר גרוע.. :-\ תקנו אותי אם אני טועה...וגם עשית את ההדבקות רחבות מידיי הכל נל החוצה.. אמממ
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר הדבק רק תופס את הקירורים הוא לא אמור להעביר את החום, בין הקירורים לזיכרונות יש חומר טרמי שדואג להעביר טוב יותר את החומר, החום עובר מצויין לקירורים בדקתי
פורסם 2005 במרץ 520 שנים משהו לא מסתדר לי... דבק חם נמס בחום,בעיקרון זה לשים דבק חם על מקור חום, זה ימס ווזה יכול להשפך על כל הכרטיס ואפילו לשאר המארז לא?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר משהו לא מסתדר לי... דבק חם נמס בחום,בעיקרון זה לשים דבק חם על מקור חום, זה ימס ווזה יכול להשפך על כל הכרטיס ואפילו לשאר המארז לא?דבק חם נמס בטמפ של 50 + , הטמפ המרבית של הזיכרונות במאמץ מלא היא 30 , חשבתי על זה...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים קשה לי להאמין שהזכרונות יגיעו לטמפרטורת הנמיסה של הדבק החם....עבודה טובה רק.. שמת משחה או שפשוט הדבקת את הגופים ?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר ברור מרחתי AS5 והקירורים הבאים שאני יעשה זה יהיה לזיכרונות של המחשב, הם מגיעים לטמפ של 50 + לכן אני לא אקח סיכון ואדביק עם סיליקון שעומד ב 250 , נתתי תמונה שלו באחד מהעידכונים הקודמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.