פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אוקי אז זה המודינג שלי, הוא לא גמור אלא רק בחיתוליו השבת התכוונתי לסדר מלא דברים אבל בגלל הסליבינג הכל נתקע. מתוכנן צביעה של הסידירומים לשחור, חלון עם צורת R עם תאורה אדומה,בדלת השני לרסס RED-ANGEL באדום, ריאובאס, LCD, תאורת UV + רגילה (שיבחר סוג תאורה ע"י לחצן), גיים פד מואר, חלון בגג, קירורים לזיכרונות ולכרטיס מסך מתוך קירורים ישנים של מעבדים - תודות לדקל (RazorJunior) ולאבא שלי, תודה (מצורף למטה תיכנון של החלון והריסוס על הדלת) בנתיים רוב הדברים נעצרים בגלל מחסור חמור בכסף, אבל עם הזמן אני אתחיל לעשות דברים ואעדכן פה אוקי קצת תמונות: התיכנון של החלון - כל השחור זה המארז, האדום זה הפרספקט עם התאורה: התיכנון של הריסוס על הדלת השניה: הסליבנג וה articsilver 5 שקיבלתי אתמול: המחשב שלי עם המארז הקודם: הספק שלי לפני הסליבינג: מיספור של החוטים של ה ATX (* מהתמונה הזאת עברו בסביבות 15 שעות עד שהצלחתי להוציא את כל החוטים *): זה אחרי שהצלחתי להוציא את כל החוטים: באמצע העבודה: הספק שלי אחרי הסליבינג: המארז החדש עם הסליבינג - (את הסליבינג שמתי גם על הכבלים של הכפתורים והלדים, גם על החיבור של המאוורר של המעבד, בקיצור כל הכל חוץ מה USB גם כי נגמר הסליבינג וגם כי הוא כבר מסודר , שישאר ככה תמונה של הכוננים לפני צביעה מתוכננת מתישהו השבוע - כפי שאתם רואים הצורב נדפק הוא לא מוכן להיסגר ולא להיפתח, זה קרה אחרי שהכנסתי סיכה לתוך הפתח "חירום" כדי לפתוח אותו, הוא נפתח הוצאתי את הסיכה ועכשיו שיש לו חשמל הוא כנראה תקוע, מחר אני אנסה לפתוח אותו ולראות מה הבעיה: זהו להפעם השבוע אני חוזר שוב לתקופה של מבחנים אז לא יהיה לי הרבה זמן וגם כסף אין אז ההמשך יתעכב מעט... תגובות הארות והערות יתקבלו בשימחה - וגם הצעות
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים עבודה יפה ניר! כבר אמרתי לך - חובה לצבוע את שלד המארז. עכשיו אני אוסיף - תצבע גם את הספק
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים עבודה טוב עם הסליבים! שמתי לב שחסר לך פאנל אחד בקדמת המארז... אתה יכול לבקש בחנות מחשבים שיביאו לך אחד דומה... בד"כ הם שומרים כמה, ויתנו לך בחינם (אלא אם הם ממש מנייקים)... צבע אותו בשחור ובהצלחה בהמשך רק בתבדוק שהצבע שתקנה הוא בדיוק כמו המארז (מט/ מבריק...)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר איפה חסר לי פנאל? יש שמה 2 CD וכונן תקליטורים :Q לא חסר כלום אני מחפש רעיונות לאיזה צורה לחתוך את הגג מי שיש לו אני אשמח לקבל וסידרתי את הצורב עכשיו אני הולך לחתוך לי קירורים לכרטיס מסך... תמונות יותר מאוחר או מחר
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים אל תיצבע תכוננים בשחור תיבצע אותם באדום..יצא לך גם לפי הניק וגם לפי כל הרעיון של המארז...שזה שחור ואדום..(וכתום אבל מחשיבים אותו אדום..)
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים עבודה נהדרת עם הסליבים - ותאמין לי אני יודע כמה זה קשה (ועכשיו אתה מבין למה ציינתי בביקורת על הערכת כלים לספק שהכלי של ה-ATX שווה את כל הערכה...) מצפה לעידכונים
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים עבודה נהדרת עם הסליבים - ותאמין לי אני יודע כמה זה קשה (ועכשיו אתה מבין למה ציינתי בביקורת על הערכת כלים לספק שהכלי של ה-ATX שווה את כל הערכה...) מצפה לעידכונים יש לך כלי לATX?!? מאיפה קנית?! כמה עלה?! אני מצאתי רק בחול שעולה 50 שקל וידח עם משלוח...בעע.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים איפה חסר לי פנאל? יש שמה 2 CD וכונן תקליטורים :Q לא חסר כלום אני מחפש רעיונות לאיזה צורה לחתוך את הגג מי שיש לו אני אשמח לקבל וסידרתי את הצורב עכשיו אני הולך לחתוך לי קירורים לכרטיס מסך... תמונות יותר מאוחר או מחר זה CD בלי פאנל בחלק השני מלמטה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.