פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים היימישהו יודע איך נועלים את ה AGP/PCI בלוח הזה? אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק..מצאתי שם את ה AGP שעובד ב-66 אבל אין לי מושג איך לנעול את זהתודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים כל עוד לא שינית את תדר ה agp הוא ישאר על 66 - שזה בעצם הנעילה.אתה יכול להוריד clockgen להרים מעט את ה fsb ולראות שה agp/pci נשארים על אותו התדר.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר כמו שקופרה אמר, שמתי בביוס את ה AGP על 66 והעליתי את ה HTT ו AGP/PCI נשאר 66/33 כמו שהוא אמור להיות כשהוא נעולטוב התחלתי לעלות קצת את ה HTT הייתי ב 220 יציב על מתח 1.5כשהעליתי ל 225 קיבלתי ERROR בפריים95.. ניסיתי להעלות מתח ל 1.6 אבל עדיין מקבל ERRORאולי אני צריך להעלות מתח לזכרונות?ד"א, איזו בדיקה בפריים95 מומלצת בשביל לבדוק יציבות ב OC?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אולי אני צריך להעלות מתח לזכרונות? ד"א, איזו בדיקה בפריים95 מומלצת בשביל לבדוק יציבות ב OC? תוריד את התוכנה memtest86 ובדוק עד כמה הזיכרונות יציבים באיזה תיזמונים ומתח. ועוד טיפ: בלוחות של gigabyte כשנמצאים בביוס ולוחצים ctrl+f1 מופעים עוד אפשריות חשובות ל oc - כמו תיזמוני הזיכרון ומכפלת ה htt. בהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים תוריד את התוכנה memtest86 ובדוק עד כמה הזיכרונות יציבים באיזה תיזמונים ומתח. ועוד טיפ: בלוחות של gigabyte כשנמצאים בביוס ולוחצים ctrl+f1 מופעים עוד אפשריות חשובות ל oc - כמו תיזמוני הזיכרון ומכפלת ה htt. בהצלחה ctrl + f1 פועל גם באסוס ואיך אתה יודע את זה איפה קראת או שסתם ניסית תודה
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר לא נגעתי במכפלה... (ד"א יש לי 3000+ 754)למה צריך להוריד ל-4?ובכל זאת, המעבד אמור לעבור את ה 225 לפחות עד 250, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.