עבור לתוכן

אני רוצה להעלות את המכפלה של amd xp 2400 (זה הורס)?

Featured Replies

פורסם

חחח לקחת את זה קשה מידי... אף אחד לא בא אלייך בטענות אתה פשוט חדש פה וצריך להכיר את חוקי הפורום...

פורסם
  • מחבר

חחח לקחת את זה קשה מידי... אף אחד לא בא אלייך בטענות אתה פשוט חדש פה וצריך להכיר את חוקי הפורום...

מה אני יעשה פשוט ראיתי שהרבה לא עונים לי ואני מניח שזה בגלל שהם התעצבנו עליי או משהוא

כן יש לי הרבה שאלות אבל גם אחרים שקוראים את השאלות שלי ואת התשובות שלכם לומדים מזה וגם אתם לומדים מזה כי אם לדוגמא אתם שואלים אותי איזה לוח וכמה fsb אז מאז ששאלתי את השאלה אתם תדעו שהללוח שלי יש fsb של 400

הבנת למה אני מתכוון בזה שגם אתם לומדים על זה קצת כשאתם שואלים אתנו (אלה שלא מבינים כל כך ובדרך להבין לאט לאט יותר ויותר) ואנחנו עונים לכם בכמה הוא תומך ומה היכולות ואז אתם זוכרים את זה ואז אם עוד מישהו ישאל את זה אז תדעו ותענו לו

אני דיי מזמן נרשמתי אבל אני נחשב חדש כי אז לא התחברתי רק נרשמתי וכתבתי כמה הודעות עכשיו בזמן האחרון חסכתי כסף ונכנסתי לתחום יותר חזק מתמיד ואני מנסה להבין כמה שיותר בפחות זמן אני קורא הרבה מאמרים (לא מתעצל לקרוא מאמרים ומדריכים ומה שאני לא מבין אני שואל) לפעמים מה שאני יודע שאני צריך ללמוד כדי לזכור את הכל בעל פה אז אני מדפיס על איכות הכי גרועה (דיו שחור לא כל כך מתבזבז מהר) ואז אני מתחיל לקרוא את זה מתי שאחותי על המחשב וכל מיני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים