פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים הוא על fsb133\33ועל מכפלה 15עכשיו אם אני מעלה את המכפלה ל 22.5זה לא עושה כלום לפי מה שהבנתי (מבחינת הרס)ואז אני עושה 133 כפול 22.5 וזה המהירות של המעבד נכון?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים " נושא: יש לי amd xp 2400" איזה כותרת ברורה אתה לא חדש פה, תרשום כותרת נורמלית.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים טוב תשנה כותרת בבקשהבקשר למעבד יש לך מעבד שהוא נעול ככה שזה שתשנה את זה בביוס לא ממש יעזור לךאתה יכול לעלות רק באס עם אתה רוצה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר בביוס יש אפשרות לשנות מכפלה ובכלל בוא נגיד שנעול ואם אני ישנה זה לא יעזור אז אני יכול להעלות את המבאס ונעול נעילת pci\agp בלי לדאוג שיהרס משהואועוד משהוא אני נועל את pci\agp דרך אופציה בביוס שמצאתי pci\vga palette snoop?יש על המעבד שלי דיבקיות כאלה אם אני מוריד אותם ושם משחה טרמית ואז את ההיט סינק זה לא הורס?או שבכלל לא צריך להוריד אותםבתאכלס אני רוצה להיות בטוח אבל אני חושב שצריך לשים משחה טרמית על המעבד ולהשאיר את הדיבקיות (כמו בכרטיס מסך שלי יש כמו מין דבקיותאחרי הכל המעבד על 74 מעלות ומחזיק מעמד
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר ניקיתי את ההיטסינק ושמתי משחה טרמית אבל לא היה לי מספיק כדי למרוח בצורה ממש טובה אז אני יקנה יום ראשון משחה טרמית בכל מקרה ניקיתי ושייפתי והכל ועכשיו המעבד על 55 מעלות ב idleובמאמץ אני יבדוק עוד מעט
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים די להקפיץ ! ותקנה קירור נומאלי כי אם ב IDE אתה על 55 מעלות זה רע, רע מאד
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר די להקפיץ ! ותקנה קירור נומאלי כי אם ב IDE אתה על 55 מעלות זה רע, רע מאדאני לא מקפיץ דבר ראשון להקפיץ זה לכתוב up ואני כותב הודעותודבר שני בלי שום קשר לקירור אני שאלתי שאלה ואתם לא עוניםאם אני מעלה את הfsb אחרי נעילת pci\agp אז אני מעלה בקפיצות של 5 וזה לא יכול להיהרס (כמובן אני בודק כל פעם אם המחשב יציב)והנעילת pci\agp זה pci\vga pallete snoop?עריכה כרגע (השעה 20:30 ) המעלות של המחשב הם 38 רק שתדעובכלל אני הולך לקנות את הקירור jet 7 של coolermaster ב 180 ש"ח
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים כדאי שתקרא את חוקי הפורום ותלמד מזה להקפיץ..דבר שני הקירור הזה שאתה רוצה לקנות לא שווה את הכסף כי אפשר לקנות הרבה יותר טוב ממנו ב 180 שקל.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר כדאי שתקרא את חוקי הפורום ותלמד מזה להקפיץ..דבר שני הקירור הזה שאתה רוצה לקנות לא שווה את הכסף כי אפשר לקנות הרבה יותר טוב ממנו ב 180 שקל.תן המלצה לקירור של coolermaster שמתאים למעבד הזה וללוח a7v-600 במחיר הזה בערךועוד שאלה קטנה ללוח שציינתי יש נעילת pci\agp
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר אם יהיה לך מחיר טוב קח Coolermaster Hyper 6שמע אחי1. אני קונה את זה למחשב היותר טוב שלי2. זה מתאים ל k7?3. הוא עולה בסביבות 300 ש"ח (בלי שום קשר להנחה שאני משיג את זה)4. אני רוצה בשביל המעבד הנוכחי משהוא יותר פשוט של coolermaster משהוא בסביבות ה 1505. אתם חושבים שבתקציב הזה אני אוכל לקנות קירור שיספיק לי לעשות oc של מ 2000 מגה הרץ עד 3000?6. היעד שאני רוצה להגיע אליו זה 30007. ללוח a7v600 של אסוס יש נעילת pci\agp אם כן איפה לחפש את זה ומה אני אמור למצוא בביוס?8. מצטער על ההקפצות עכשיו אני מבין מה זה הקפצה אבל אני ממש ממש מצטער ששיגעתי אותכם גם בהקפצות וגם בהרבה שאלות מקווה שתסלחו לי ושתבינו אותי כי אני רק מנסה להבין קצת באוברקלוקינג ושוב מצטער
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.