פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים יש לי מעבד 3500+ AMD ATHLON ולוח אם של אביט שהבנתי שהוא מזייף טמפרטורותאז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' ושיהיו יותר אמינות(אם אפשר קישור) כי לפי הטמפ של הלוח המחשב עומד להתפוצץ!!!
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תבדוק טמפרטורות בביוס, אם הטמפרטורת תקינות בביוס אז זו באמת בעיה תוכנה תוכל לבדוק בעזרת התוכנה שמסופקת עם לוח האם, היא מותאמת ללוח וקוראת בצורה תקינה את החיישן, יש גם את mbm שמאוד מוצלחת. אם הטמפרטורות בביוס לא הגיוניות אז הסנסור מזייף ולא התוכנה, תוכל לנסות ולעדכן ביוס. בהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אני יודע שיש בעייה בלוח ואמרו לי לעדכן את הביוס וגם עידכנתי אותו...אבל זה לא ממש עזראם אני אשתמש בתוכנה אחרת שלא קשורה לאביט אז הטמפ יהיו יותר אמינות???
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים סביר להניח שלא כי הביוס ותוכנה משתמשות באותו חיישןואם הוא מזייף אז זה בשתיהם
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אתה יכול לתת לי שם של תוכנה וקישור שתתמוך לי בלוח...כי כל התוכנות שניסיתי לא תמכוהלוח שלי אביט av8 3rd
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים פשוט תשתמש בתוכנה שקיבלת עם הלוח אםזה הכי מדוייק שתמצאאם זה מזייף כל תוכנה אחרת תזייף גם כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.