עבור לתוכן

זקוק בעזרתכם לביצוע אוברקלוק למחשב

Featured Replies

פורסם

היי עוד פעם

(הכול בתוכנה Easy Tune 4)

החלתטי לבצע אוברקלוק למחשב אבל הוא משום מה נתקע במהלך ההעלעת הבאס כלומר אחרי הלחיצה בכפתור GO

הצלחתי להעלות את הבאס ל2110 במקום 2000 מה דעתכם אני בטוח אפשר להוצי יותר איך

אני ממש חדש בתחום

פורסם

!?wtf

זה לא הפורום המתאים

אם אתה רוצה לעשות אובר קלוק נורמלי תעשה את זה מהביוס תעלה לאט לאט את הבאס ומתי שאתה רואה שזה לר רוצה לעלות יותר תעלה את המכפלה ותעלה את המתח לזיכרונות ולמעבד מתי שמהחשב לא עולה

פורסם

על איזה לוח אתה מדבר? איזה זכרונות יש לך? אני מניח שיש לך מעבד 939 3200.

אם זה הגיגבייט 939 עם DDR400 אז דרך ה EASYTUNE לא תוכל להשיג הרבה בלי לשנות את מהירות הזכרונות ואת מכפלת ה HYPER TRANSPORT.

תכנס לביוס, תלחץ CTRL+F1 ותקבל ביוס מורחב כולל שליטה בזכרון.

את מהירות הזכרון תצטרך להקטין בהתאם לבאס של המעבד אליו אתה רוצה להגיע:

אם אתה רוצה להגיע לאזור ה 10X240 עם המעבד, תשנה את המהירות המקסימלית של הזכרון ל 166. את ההייפרטרנספורט תשאיר (או תשנה ל X4 שהיא ברירת המחדל בלוח הזה).

אם אתה רוצה להגיע לאזור ה 10X280 ומעלה עם המעבד, תשנה את המהירות המקסימלית של הזכרון ל 133. את ההייפרטרנספורט תשנה ל X3.

את המתח של המעבד תצטרך להעלות גם כן מעל ל 1.5 כדי לקבל באס יציב ואולי גם את התזמונים של הזכרונות.

כעיקרון, אחרי ששינית את מהירות הזכרון ןאת מהירות ההייפרטרנספורט אז תוכל לעשות OC למעבד דרך ה EASYTUNE.

הכי חשוב, לאט לאט, בזהירות ובהצלחה. ותבדוק כל פעם שאתה מעלה את הבאס עם SUPER PI ואם אין טעויות אז עם PRIME95 וכמובן יד על הדופק עם הטמפרטורה. לך לאט לאט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים