פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים 2 דברים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לעשות את האובר-קלוק שינויים רבים אין או שיש ואני לא שמתי לב כנ"ל גם מבחינת התחמממות54-58 מעלות של הליבה שזה נראה לי נורמטיבי צירפתי את התמונה של הנתונים שהעלתי מה דעתכם העם הוא עכשיו שווה לביצועיים של גירסת GT?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר נראה לי שכן ...אני עשיתי את זה לפני כמה חודשים אבל אובר קלוק עשיתי רק עכשיו אייך אני יכול לבדוק את זה לגביי הצינורות
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר יוווווווווו הצינורות לא נפתחו כלומר לא פתחתי אותם איך פותחים אותם אחי?תנחה אותי כי ממה שראיתי לא שמרתי את ההגדרות בכלל...
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אם יש לך פריזים זה אומר שהליבה\זכרון לא עומדת בא'קנסה למצוא את הנקודה שהכל מתפקד כמו שצריך.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אחי פתחתי עכשיו צינורות וזה מראה לי קווים כאלה או נקודות בבנצמארקים וגם במשחקים ולא נותן לי לעשות שינויים של האובר קלוקינג למה זה ?ומה עושים אני חייב תשובה אחי
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אם אתה רואה אטיפקטים ז'א שהצינורות שלך דפוקיםאו שהוורטקס שיידר דפוק או שהפיקסל שיידר דפוק או ששניהם יחדתנסה לפתוח רק וורטקס\שיידר ולראות אם הוא תקין
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר הפיקסל הצינור שלו התברר כדפוק......לגביי הפריזינג איזה מהרויות אתה מציע לי?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים לגביי הפריזינג איזה מהרויות אתה מציע לי?תנסה לחזור למהירויות סטוק ואז לראות מה קורה...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר הורדתי למהירות הבאה..... אין פריזינג אין כלום ומראה נקי אבל איך אפר שלתפוס מספרים טובים יותר?התמונה הראשונה זה מה שעכשיו והשניה מה שהיה....[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.