עבור לתוכן

בקרוב המועדון הכי יפה בארץ!!!

Featured Replies

פורסם

חבל שהדיון הזה סתם ינעל , אם אתם רוצים לעשות וויכוח של "איזה עיר יותר טובה" או משהו כזה , תעשו את זה במקום אחר.

עכשיו תחזרו לנושא הדיון.

*גם התגובה שלי הייתה קצת לא במקום ולכן היא נמחקה.

בהצלחה עם המועדון(המבנה עצמו נראה טוב מאוד ואין שום סיבה שאנשים לא יגיעו למועדון הזה)

• תגובות 92
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בואו אני אתן לכם כמה פרטים למה זה כן טוב לפתוח בקריית שמונה!

אז ככה בקריית שמונה כידוע לי אין שם איזה מועדון ותחשבו על זה שהחרמון נימצא באיזור אז הרבה מגיעים לשם אז זה יכול להיות נחמד בשבילם איזה וואחד מסיבה.

פורסם

ניראה אחלה מקום

וכל אלו שמיתווכחים רפאים או לא

תחשבו על זה יש לא מעט אנשים שהולכים לצפון (חרמון או כל דבר אחר) ישנים באיזה צימר וחלקם ירצה לבלות את הלילה איפשהו

וזה בנתיים המקום היחיד ששמעתי שהוא עד כדי כך צפוני

פורסם

מה נתפסתם על "אנשים שבאים לחרמון" ?

פאק, אנשים גרים פה.

עכשיו אין באיזור אף מועדון רציני, רק כמה קטנים.

כל תושבי האיזור (גליל עליון, רמת הגולן וכו') צריכים להרחיק עד (לפחות) איזור חיפה בשביל מועדון נורמלי. אם יפתח משהו רציני, ועוד במקום מרכזי כמו ק"ש, זה יכול רק לעזור.

פורסם

יופי נדמה לי שהגענו לקונצנזיוס.....

תפגיזו מועדון מדהים, ואנחנו עוד נבוא לבקר....

:hi:

פורסם

עברת מבהילת קטינות לפתיחת מעדונים?

תאכלס זה מקום נחמד למועדון אבל אם הייתה פותח שמה מסלול מסודר ל Drag Racing היו באים הרבה

אנשים.

פורסם

אני בטוח גם שהשטרה הייתה מתה מאושר כשהיא הייתה שומעת על מירוצי דראג במדינת ישראל...

פורסם

נראה מקום טוב.. רק זקוק לשיפוץ...

ה"מועדון" היחידי שאני מוכן ללכת אליו הוא הברבי בגלל ההופעות. כל השאר (פורום,TLV) הם מקומות מפוצצים בערסים מסריחים ומנגנים שם מוזיקת כושים.

מוסרי בהצלחה

פורסם

אני בטוח גם שהשטרה הייתה מתה מאושר כשהיא הייתה שומעת על מירוצי דראג במדינת ישראל...

אני בטוח שהם היו שמחים לתת אישורים למקום שיעשה את זה באופן מסודר מאשר שאנשים יעשו את זה ברחוב.

פורסם

אמור להפתח מסלול מירוצים בדרום..

פורסם

נראה כמו מבנה מצוין למועדון! רק חבל באמת (מבחינתי) שהוא יהיה בצפון.

רק מה, הוא ממש גדול מדי עבור מועדון אחד. אם אח שלך באמת יזכה במכרז הוא צריך להחליט מה לעשות עם בערך חצי מהמבנה הזה (לא למועדון) כי מועדון רחב מדי זה לא טוב, נותן הרגשה דלילה כזו..

ולפי התגובות של כמה אנשים פה נדמה לי שחושבים שהTLV זה המועדון היחיד בת"א.. ::)

בקשר לערסים, תגידו לי מועדון אחד שאין בו רוב של ערסים... אין כזה דבר, הערסים הם הכוח המניע של סצינת המועדונים בישראל, כי הם פשוט הרוב שהולך למועדונים (חוץ ממועדונים כמו המוסד, למשל).

ו"מוזיקה נורמלית" זה על טעם ועל ריח... לאחד טראנסים זה רעש מפגר, ולשני ראפ זה מוזיקת כושים (כמו שמישהו קרא לזה פה) מטומטמת.

פורסם

לאח של פותח המועדון...

שמע המועדון יכול להיות הפתעה ולהצליח בגדול ...

אבל הוא גם יכול ליפול בגדול... תבין הוא בצפון.... כלומר רק אנשים מהצפון יבואו...(אף אחד שפוי לא יסע מהמרכז לצפון בשביל מועדון...)

אפילו לפי דעתי לסוע לאומן 17 זה מוגזם בשביל מועדון...(אני מהמרכז)

מי שאמר שיש כ 25 אלף תושבים בקרית שמונה... אז הוא קצת אדיוט... כי מזה משנה כמה אנשים יש.. תלוי כמה אנשים בטווח הגילאים שאתה רוצה להכניס למועדון יש בעיר...ובטח זה יהיה מועדון של 18 פלוס... אחרת לא שווה לאחיך לפתוח....

גם תבין שבקרית שמונה יש אבטלה יחסית גדולה...

וכפי ששמתי לב אחיך הולך להשים השקעה של 1,300,000 ש"ח.. שזה הרבה..

וכדאי להחזיר את זה הוא צריך מסיבות גדולות או.. כניסה יקרה...

וגם אין לו מה להשתמש בכל המקום כי בזמן מסיבה שהמקום נראה דליל בפנים זה לא טוב...

וגם שהמועדון יצליח הוא צריך להיות ממש טוב.. ויקח לו הרבה זמן להגיע לרמה גבוהה כדאי שאנשים יבואו מהמרכז שיש בו פול מועדונים טובים....

לסיכום...

אחיך לוקח סיכון ממש ממש גדול... שאני במקומו לא הייתי הולך עליו

פורסם

אני חושב שמי שלא תושב הצפון.... סליחה. מי שלא גר בגליל העליון. וחיפה לא נחשב אצלי כתושב צפון. אין לו בכלל זכות לדבר, אם המיקום טוב, גרוע, אין אנשים וכדו. קודם תכירו את המקום ואחר כך תנו את דעתכם על סמך הידע המעשי בלבד.

אני בתור אחד שגר פה מילדות (נולדתי בקיבוץ ועברתי למושבה) יכול להגיד שיש מספיק אנשים שיוצאים לבלות במועדונים. וכפי שהוא אמר, יש מועדון בשם הסירקל שנסגר והיה מפוצץ. אסור לשכוח את הימים הטובים של הסטודיו 23. האקו (או או איזה נוסטלגייה!), הגושרים ועוד מועדונים אחרים שהולך להם לא רע.

הבעיה בגליל היא:

1. רוב אנשים חיים פה על חינם. הם הולכים למקומות שיקמבנו אותם (שתייה חינם, כניסה חינם ועוד כל מיני "הטבות"). המועדונים בצפון יורדים לזנות. מחיר של 15 שח לוודקה עם רדבול או 10 שח לשליש בירה גולדסטאר ו15 שח לחצי. או כניסה חינם לבנות. או באר חופשי עם 20-30 שח כניסה. זו זנות. ולצערי הרב חלק לא קטן מהאנשים פה מחפשים את הכי חינם שיש. ואם זה לא הכי חינם שיש, אפילו אם זה מקום הכי שווה שיש.. הם לא ילכו לשם.

2. לפי דעתי מיקום מעולה! גם בעמק. גם מבודד. רק הקטע שהכי מפריע לי, זה הדרך לכניסה למינחת. היא לא הכי נוחה ואפילו דיי קשה לבן אדם ששתה קצת או לחברה מפגרים שאוהבים לנהוג כמו נהגי ראלי (הכביש נורא צר ומפותל).

3. לצערי הרב באיזור שלנו מועדונים מחזיקים מעט מאוד זמן. זה כמו מצב רוח שבא והולך. כמה שזה מפתה. לא היתי פותח מועדון שאני יודע שתוך חצי שנה שנה אצטרך לסגור ולפתוח במקום אחר עם שם אחר.

4. שיהיה המון בהצלחה לאחיך! אני מאחל לו בהצלחה והלוואי וזה יהיה המועדון החזק ביותר באיזור הגליל העליון. בתור אחד שעובד בתור צלם במועדון באיזור, ממש לא פשוט להפעיל מועדון פה. צריך לשבור את השיניים כדי שהוא יתפקד כמו שצריך וכדי שהוא יתמלא כמו שצריך.

המון המון בהצלחה!

וזה נכון שלא נמכרה דירה אחת בקרית שמונה ב2004. זה היה בעיתון ובחדשות. אבל את דעתי על קרית שמונה אני אשמור לעצמי- אני רק יכול להגיד דבר אחד. המועצה היא אחת המועצות המושחטות ביותר שיש לנו פה באיזור... לצערי הרב לא חסר מועצות כאלה. כל המפיונרים מצליחים להגיע למקומות האלה איכשהו.

פורסם

אני בטוח שהם היו שמחים לתת אישורים למקום שיעשה את זה באופן מסודר מאשר שאנשים יעשו את זה ברחוב.

אני בטוח שלא.

המירוצים הלא חוקיים זה מקור הכנסה לא מבוטל בכלל בשביל המשטרה....(וגם אם זה לא הולך לקופת המשטרה, השוטרים עובדים ע"פ מכסות)

אתמול הייתי במפגש של "בדיקות יכולת" והייתה פשיטה של המשטרה ותאמין לי שהם עשו הרבה מאוד כסף באותו ערב.....

פורסם
  • מחבר

טוב אז יש חדשות לכל מי שמהאיזור ומכיר תמועדונים אז ככה הבעלים של להבות הבשן המועדון ONE ON ONE

ואחי מאחדים כוחות עם שותף עורך דין ברנר (עם האודי טיטי)  שלושתם הולכים על המקום מעבירים תציוד של להבות למנחת ובעל חוזה של ******** ש"ח לכל אחד...

בתנאי שבעוד חודשיים מועד המיכרז ניסגר והם יקבלו אישורים להתחיל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים