עבור לתוכן

קניתי קירור של קול מאסטר לכרטיס מסך ועוד כמה דברים

Featured Replies

פורסם

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva

זה הקירור של הכרטיס מסך

זה הקירור של הזיכרונות שקניתי

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink

ואותו קירור שקניתי לזיכרונות שלי קניתי גם לזיכרונות של הכרטיס מסך עצמו

קניתי משחה טרמית כזאת

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PTK-001&other_title=+PTK-001+

עכשיו תראו שמתי את הקירור שקניתי לכרטיס מסך ולזיכרונות (בקיצור הרכבתי הכל)

עכשיו בpower strip

הזיכרון של הכרטיס מסך עצמו היה על 400 העלתי ל 490

הליבה של הכרטיס מסך הייתה 250 העלתי ל 420

כרגע הוא יציב

עכשיו אם אני מעלה את הזיכרונות קצת אז הוא מתחיל לעשות לי בעיות של כל מיני טקסטורטת כאלה על המסך ופיקסלים שגויים

ועכשיו אני מנסה להעלות את הליבה קצת(עידכונים בהמשך), עכשיו יכול להיות שצריך להעלות את המתח לכרטיס מסך (כמו במעבדים שלא מחזיקים מעמד אז מעלים להם מתח).

אם כן אז איך אני עושה את זה?

עוד שאלה איך אני מוריד את הזמנים של הזיכרונות ram שלי?

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

את שניהם אתה מבצע דרך הביוס ..

המתח לכרטיס מסך מתבצע דרך סלוט ה איי ג'י פי .. agpv אם אני לא טועה ..

תיזמונים של הראם אתה מוריד גם כן בביוס .. זה נמצא במקום כלשהו בשם advanced chipset משהו כזה .. אתה כבר תראה את זה ..

שתדע אבל שהמחשב לא יעלה כתוצאה של תיזמונים נמוכים מידי כלומר יכול להיות שהזכרונות לא יחזיקו מעמד ..

אז מה שאתה עושה זה אתחול ל CMOS בעזרת הג'מפר על הלוח אם .. אם אתה לא מוצא אותו תחפש בחוברת של הלוח איפה הוא נמצא ..

הוא אמור להיות על 3 פינים כשהוא מקצר את 1 ו 2 .. מה שאתה עושה זה מעביר אותו ל 2 ו 3 ואז מחזיר ל 1 ו 2 .. כשהמחשב מכובה כמובן ..

עדיף גם לנתק את הכבל כוח ..

אם ידעת את זה אז סתם רשמתי פה מלא שטויות .. :) מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

אתחול לcmos זאת אומרת לאפס את הביוס?

וכמה אתה חושב אני יכול להוריד את התזמונים לזיכרונות של princton שהתזמונים שלהם זה

בתוכנה cpuz

בלשונית memory

2.5

3

3

6

11

16

וכמה אתה חושב אני יכול להעלות מתח לכרטיס מסך ואיך אני בודק על כמה מתח הוא עכשיו

פורסם

1) כן זה לאפס את הביוס ..

התיזמונים זה עניין של משחק .. בכמה הזכרונות יעמדו .. פשוט תנסה להוריד אותם עד שהמחשב לא עולה כבר .. לאט לאט ..

תבדוק גם שאתה על T1 ולא T2.. אם לא נגעת בזה אז הברירת מחדל היא T2 .. זה אמור לתת לך שיפור רציני במהירות לפי מה שאני יודע ..

המתח זה כבר משהו אחר ..

אל תעלה ביותר מידי .. תתחיל בקטנה .. תן לו רמה אחת מעל מה שאתה עכשיו ..

שלא סתם ישרף לך הכרטיס מסך ..

על כמה מתח הוא עכשיו אתה יכול לבדוק בביוס ..

Power management אם אני לא טועה ..

פורסם

יש לי את הקירור הזה,פשוט מצויין גם את הסינקים הבעיה שהגעתי לגבול יכולות האוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

התיזמונים זה עניין של משחק .. בכמה הזכרונות יעמדו .. פשוט תנסה להוריד אותם עד שהמחשב לא עולה כבר .. לאט לאט ..

תבדוק גם שאתה על T1 ולא T2.. אם לא נגעת בזה אז הברירת מחדל היא T2 .. זה אמור לתת לך שיפור רציני במהירות לפי מה שאני יודע ..

המתח זה כבר משהו אחר ..

דבר ראשון תודה לכל מי שענה

עכשיו תראה יש בתיזמונים של הזיכרונות יש הרבה תיזמונים איזה מהם להוריד ואיך להוריד כולם ביחד או אחד אחד ואתה חושב שמספיק שאני מוריד תזמון אחד לדוגמא מ 3 ל 2 אז זה יתן שיפור רציני

תודה

נ.ב.

כרגע הזיכרונות הם על 30 מעלות

ולמי שאמר שיש לו את הקירור לזיכרונות ולכרטיס מסך אז כמה עלה לך הקירור של הזיכרונות וכמה עלה לך של הכרטיס מסך

פורסם

תראה יש לך 4 תיזמונים עיקריים ..

לא זוכר את השמות ..

Cupra עשה על זה איזה כתבה כזאת .. תחפש בפורום ..

תנסה קודם להוריד את התיזמון הראשון(CAS) ל 2 במקום 2.5

אחרי זה תבדוק אם אתה על T1 ..

ואז תשנה לאט לאט ..

באיידה יש לך את ה 4 תיזמונים העיקריים תחת ה MOTHERBOARD

שיפור תיזמונים משמע פחות זמן חישוב .. מה שזה אומר שזה יתן לך שיפור במשחקים בעיקר ..

ד"א .. לפי מה שהבנתי .. קירור לזיכרון זה סתם בולשיט ולפעמים גורע .. כלומר יכול לגרום להתחממות ולא לקירור ..

לכרטיס מסך זה משהו אחר וזה כבר משתלם

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה ודבר שני יש לי מד חום חיצוני שאני בודק כל מיני דברים איתו והוא עובד על אינפרה מיוחד

קיצר בדקתי את החום של הזיכרונות לפני הוא היה על 35 33 בערך ועכשיו הוא על 29 30 אז זה נחשב טוב

דבר שני אני זוכר שכתבתי ת המאמר הזה אני יחפש אותו

דבר שלישי מה זה ה t1 t2 מה יותר טוב וזה משתנה לבד אחרי שאני משנה את התיזמונים או שאני משנה תן לי הסבר מפורט בבקשה

בכל מקרה תודה עזרת לי מאוד ואני יודע שאני משגע אותכם את כל הפורום

אבל אחרי שאני יעשה אוברקלוקים ואני ישפר את המחשב ואני ישאל הרבה שאלות ואז גם אני יבין לאט לאט ואני יוכל לעזור לאנשים אחרים שיהיו כמוני מתחילים בעסק

בכל מקרה תודה

פורסם

ה T1 ו T2 זה מדד זמן כלשהו .. T1 יותר טוב מ T2 .. זה מה שאני זוכר כרגע

זה לא משתנה לבד בגלל אוברקלוק .. פשואט תלך להגדרות בביוס ואתה תראה שם בחלק של הזכרונות T2 או Auto

תשנה ל T1. אם לא הבנת עדיין תגיד לי אני גם בדיוק שאלתי את אותו דבר אני אתן לך קישור לת'ראד

פורסם
  • מחבר

המתח זה כבר משהו אחר ..

אתה אומר להעלות ברמה אחת מעל מה שאני עכשיו והרמה שכתוב לי בביוס זה 1.5 ויש לי רק עוד אופציה להעלות ל 1.7

להעלות או לא

פורסם
  • מחבר

בביוס מצאתי את איפה לשנות את התיזמונים כולם על auto ומצאתי 2t ואז היה כתוב אחריו עוד משהוא וניסיתי לראות את האפשרויות והיה רק אפשרויות לשנות ל enable ו disable לא היה מספרים לשנות

זה הדו"ח מה cpuz תגידו לי איזה בדיוק לשנות ולכמה ואיך אני משנה בדיוק בבביוס

http://planet.nana.co.il/oo1313/cpuz.htm

פורסם
  • מחבר

עוד דבר אתם יכולים לומר לי בבקשה מה אומר כל קיצור מתוך הדו"ח שהבאתי פה

memclock mode=

bank interleaving=

trfc=

trcd=

twr=

trwt=

trp=

ddr clock delay=

2t command=

את כל השאר הבנתי לבד וכרגע זה התיזמונים החדשים שלי

http://planet.nana.co.il/oo1313/cpuz2.htm

פורסם
  • מחבר

אנשים מה אתם אומרים על התיזמונים החדשים

ועוד דבר איזה קיצור יכול כבר להיות ל ras to cas וכל שאר אלה עם הras

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים