פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים שלום לכולםברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40.בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות.יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו?תמונה מצורפת[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים התוכנה הזאת ועוד תוכנות כמוה ה everest לא תומכות בכל הלוחות אם שקיימים ולפעמים הם כותבות נתונים שגויים עדיף שתסתמך על התוכנה שמגיע עם הלוח או לפי הביוס..
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים יכול להיות שהאוורסט עדין לא הכי מעודכת ללוחות החדשים יותר....או שהחיישן חדש..והיא לא יודעת איך להציג את הנתונים..בקיצור...כמו שזה שאמר מעליי....תסמוך על התוכנה של החברה...
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים לי יש גם את הלוח אם הזה וגם לי אוורסט מראה 70 מעלות בCPUSandra אבל כן מצליחה לקרוא את הטמפרטורה טוב מאוד (28 במנוחה) תוריד אותה עם אתה לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה עם הלוח שלדעתי היא מאוד מעצבנת...
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר זה מה שרציתי לשמןע-שזה קורה גם אצל אחרים-כנראה הבעיה באמת באוורסט.תודה על התגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.