פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים אתה צריך מים מקוררים או TEC בשביל לרדת מתחת לטמפ' החדר עם מיםלכמה זמן אני אצטרך להריץ PRIME95 ועל איזה בדיקות כדי לבדוק את היציבות עם המתח החדש?כמו כל אוברקלוק, תן לו לרוץ כמה שעות
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר קירור מים יכול לרדת מתחת לטמפ' החדר תריץ SMALL FFT TEST למשך כמה שעות בשביל לבדוק שהמעבד יציב אוקיי תודה רבה.. הקירור מים יגיע רק ליומולדת (אפריל) ,במילא אני מחכה למר נשכן כדי שהוא ישיג את כל המלאי.. יאללה פריים :> אוףף כולי מבואס מהלוח.. הוא מסרב להעלות את המתח של הזכרון מהסטוק (2.6V).. אני רוצה לשבור אותו :bash:
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר אתה צריך מים מקוררים או TEC בשביל לרדת מתחת לטמפ' החדר עם מיםכמו כל אוברקלוק, תן לו לרוץ כמה שעותמצטער על הבורות, מה זה TEC? כמה זה עולה ומאיפה משיגים?ואיך ניתן לקרר את המים? ???
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים אאוףף כולי מבואס מהלוח.. הוא מסרב להעלות את המתח של הזכרון מהסטוק (2.6V).. אני רוצה לשבור אותו :bash: העברת את הג'מפר ל 5V?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר העברת את הג'מפר ל 5V?לא.. -צריך?כי חשבתי שכאילו כשזה במצב הנוכחי הלוח פשוט מגביל אותי ב3V ומשהו.. ואני לא מצליח להעלות בכלל..
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים לא צריך להעביר את הג'מפר אם הוא לא עולה מעל 3.3v, זה סתם ירתיח את המוספטיםמצטער על הבורות, מה זה TEC? כמה זה עולה ומאיפה משיגים?ואיך ניתן לקרר את המים? ???לקרר מים זה לא בעיה... בשביל זה יש מקרר (ואז המים קרים למשך זמן קצר, מספיק בשביל לצלם מסך)TEC מוריד וואטים מהמעבד, אבל צריך לקרר אותו, לא יודע אם בכלל אפשר להשיג בארץ
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים שמעתי ממישהו פה בפורום שבשביל לשנות את המתחצריך לשנות את הג'מפר אחרת זה קבוע על 2.6 (גם אני חשבתי שאין בזה הגיון)
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר לא צריך להעביר את הג'מפר אם הוא לא עולה מעל 3.3v, זה סתם ירתיח את המוספטים לקרר מים זה לא בעיה... בשביל זה יש מקרר (ואז המים קרים למשך זמן קצר, מספיק בשביל לצלם מסך) TEC מוריד וואטים מהמעבד, אבל צריך לקרר אותו, לא יודע אם בכלל אפשר להשיג בארץ אז יש לך פתרון אחר מלבד העברת הג'אמפר? כשקניתי את הלוח הייתי בטוח שאני מקבל סופר-לוח-חסר-בעיות .. אבל בסוף קיבלתי רק כאב ראש. ובקשר למה שאמרת לזה שמים קרים מספיקים מספיק זמן בשביל לצלם מסך-מה זאת אומרת לצלם מסך? :
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר שמעתי ממישהו פה בפורום שבשביל לשנות את המתחצריך לשנות את הג'מפר אחרת זה קבוע על 2.6 (גם אני חשבתי שאין בזה הגיון)אבל האלה עם השם של אתיופי האלה .. אמרת שהם יתחממו.. זה לא מסוכן?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים כל עוד אתה לא עובר את ה3.3v, אין שום סיבה להזין את הזכרונות מה5v, לפי פורומים בחו"לאני לא יודע מה אתה עושה שאתה לא מצליח להעלות מתח לזכרונותלצלם מסך = לעלות לWindows, לצלם מסך עם איזשהו הישג. לא יציב, אבל ככה מגיעים לשיאים (ה3Ghz של Byter למשל על סטוק היה אך ורק צילום מסך)
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים כדי לבדוק איך לשנות מתח לזיכרון פשוט תבדוק בחוברת של הלוח ובקשר למה שאמרת לזה שמים קרים מספיקים מספיק זמן בשביל לצלם מסך-מה זאת אומרת לצלם מסך? : הוא התכוון שכל עוד שהמים קרים תוכל לרדת מתחת לטמפ' החדר מן הסתם הם יתחממו (בגלל טמפ' החדר ובגלל חום המעבד) ואז לא תרד מטמפ' החדר
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר כדי לבדוק איך לשנות מתח לזיכרון פשוט תבדוק בחוברת של הלוחהוא התכוון שכל עוד שהמים קרים תוכל לרדת מתחת לטמפ' החדר מן הסתם הם יתחממו (בגלל טמפ' החדר ובגלל חום המעבד) ואז לא תרד מטמפ' החדר בדקתי=>לא מצאתי .. אני לא יודע מה אתה עושה שאתה לא מצליח להעלות מתח לזכרונות אני פשוט נכנס לביוס ומנסה להעלות את הDRAM Voltage והוא פשוט מתעקש בכל פעם לחזור לברירת מחדל מייד לאחר שאני משנה (אפילו לפני שאני מזיז את היד..)
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר ניסית פשוט לצאת ולשמור?אם אתה שואל את זה כנראה לא הבנת.בכל פעם שאני בוחר ערך שאינו 2.6V (ברירת המחדל) הוא לא מאפשר זאת,הוא פשוט קופץ בחזרה ל2.6V...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.