פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים גם לך ??גם אתה נכנסת ואתה רואה שאין אנשים ברשימה?טוב,זה קרה בעבר המון ברשתות ה ICQ.חכה קצת,הכל יחזור לקדמותו..
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר וואי אני ממש מבוהל שנתיים שלא פרצו לי לאיסיקיו ופתאום הכל נעלםאז אתה משער שזה בעיה ברשת של איסיקיו?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים גם לי זה קרה ועוד לא חזררר מה הולך פה זה כבר עשה לי תתקלה הזאת פעם אבל כל כך הרבה זמן זה כבר איזה שעתיים ככה אני לחוץ אששש יש עוד אנשים שזה קרה להם??
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים גיליתי היום שכל החברים באי סי קיו נימחקו לי. אז חשבתי שזה בטח משהו אצלי דפוק (כמו תמיד) במחשב. אז ניכנסתי לאתר שלהם ויש שם אופצייה "אי סי קיו נייד" שזה בעצם אי סי קיו בפורמט פלאש נייד כדי שתוכל להישתמש בכל מקום. אז הקשתי את מספר האי סי קיו שלי וגם שם אין שום חבר!!!!!!!!!!!!!!!! נמחקו לי איזה 20 איש יש תקלה באי סי קיו חברים ומי שקורא את זה עכשיו ועדיין לא הפעיל את האי סי קיו אז לא להפעיל!!!!!! <--------------- !!!!!!!!!!!!! עד שיתקנו את התקלה . סעמק שהשליטה של מריבאלס הייתה בידי ישראלים זה לא קרה איך שAOL קנו אותם יש רק תקלות
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים כן, גם אצל חבר שלי הרשימה לא הופיע, ואני בכלל לא הצלחתי להתחבר עד לפני כמה דקות.
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים בונא גם אצלי ...חשבתי מישהו פרץ לי ומחק לי הכל :s05: וגם חבר שלי בא אלי וניסה להיתחבר וגם לו לא הלך ... הכל מחוק ..WTF מה קורה פה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.