עבור לתוכן

המחשב מתכבה מעצמו, פורמט לא עוזר :ס

Featured Replies

פורסם

כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X

פורסם

כמה זמן בין כיבוי לכיבוי?

מה הטמפרטורה של המעבד?

הוא עושה ריסטארט או נכבה לגמרי?

ניסית להריץ MEMTEST?

בלי האובר הוא עדיין עושה בעיות?

פורסם

תגדיר "מתכבה"?

נכבה לחלוטין או מאתחל את עצמו?

פורסם
  • מחבר

ממ אי אפשר ממש למדוד טמפ' וגם אי אפשר לזהות את הלוח אם  :kopfpatsch: אבל זה לא הבעיה, כמו שאמרתי - אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה.

אין זמן מוגדר בין כיבוי לכיבוי, כמו שאמרתי שוב - זה מתחיל כשאני מוריד קובץ מהמירק ואז אחרי X דקות בום, המחשב עושה ריסט (יש לזיין שהגרסא של המירק היא הכי חדשה והיא מתמיד נשארת מכיוון שכשאני מפרמט- אני מפרמט רק את C והמירק על D ובעיה זו לא הייתה אף פעם)

לא ניסיתי להריץ MEMTEST, אני לא מבין איך :ס

איזה אובר? לכרטיס מסך? אם כן, הוא תמיד בלי אובר, רק במשחקים כבדים אני שם אובר ולמעבד אני כבר כמה שנים לא שמתי, פתחתי את המחשב להחליף כרטיס מסך וראיתי יותר מדי קבלים מפוצצים :-X

מאתחל את עצמו

מכן אנחנו יכולים להסיק שהבעיה קוראת שאני מוריד מהמירק אבל מודע ? מה גורם לה פתאום להופיע?

פורסם

פתחתי את המחשב להחליף כרטיס מסך וראיתי יותר מדי קבלים מפוצצים 

עדיין יש לך קבלים מפוצצים על הלוח אם או שהחלפת אותו?

תנסה לבדוק טמפ' בביוס

בקשר ל MEMTEST,

מורידים, צורבים לדיסק ועושים ממנו BOOT

פורסם
  • מחבר

אמרתילך, אי אפשר לבדוק טמפ' ואין בעיה בזיכרון. ועדיין יש קבלים, זה כבר כמה שנים ככה אז אין מה לעשות

פורסם

קבלים מפוצצים זה בעיה.

ניסית כרטיס מסך אחר זמנית?

פורסם

כמובן שהקבלים המפוצצים יכולים להיות הגורם לבעיה, רק שנשמע לי מוזר שזה קורה אך ורק ב mIRC.

מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X

אם זה קורה רק כשאתה מוריד בעזרת ה mIRC, יכול להיות שיש לך תוכנה שמתנגשת גם ה mIRC וגורמת לנפילת המחשב (סיכוי קלוש), או שמישהו פשוט פורץ אליך ומנסה לעשות לך נזק.

אפשרות אחרת היא שקיימת בעיה אצלך בחיבור החומרתי לאינטרנט (הכוונה לכרטיס הרשת או לחיבור ה USB - תלוי איך אתה מחובר). נסה לעדכן את הדרייברים המתאימים, ואם לא יעזור - נסה להחליף את ההתקן.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה מפריצה כי הייתי מרגיש שמישהו מתעסק לי בדברים ואני בטוח לא שמתי קוד שנותן לאחרים שליטה על המירק שלי.

גם לא נראה לי התנשות אחרת, זה היה כל X זמן ובלי קשר להורדה אבל זה לא המקרה - רק כשאני מוריד אז באמצע פתאום זה עושה ריסט וזה רק במירק! אם אני אוריד דברים ב FTP זה לא יתבכה כנ"ל מהאינטרנט, זה רק מהמירק וזה קרה פתאום :-X אולי יש משהו אחר שגורם לזה ? :ס

פורסם

אם יש לך קבלים מפוצצים, אני לא מבין על מה אנחנו דנים כאן? כל מה שיוצע לך הלאה הוא יריה באפילה מאחר ואתה מודע שיש לך בעיה פיזית חומרתית לא פתורה.

פורסם
  • מחבר

אבל הכבלים הם לא הבעיה (כנראה), פתאום שאני מתחיל להוריד המחשב אומר "או יש לו כבלים מפוצצים אז אני עושה ריסט"? אם הבעייה הייתה בעוד דברים או שסתם בלי קשר אז בסדר - הם כנראה הגורם. אבל דווקא במירק ? אם אתה באמת צודק, אני אשמח לשמוע הסבר מדוע המחשב קורס בגלל הכבלים רק כשאני מוריד מהמירק? שוב, הבעיה מתחילה כמה זמן אחרי תחילת ההורדה במירק ולא בשום תוכנה אחרת !

פורסם

יש לך בעיה בתהליך ה-debug. תהליך debug נכון, מתבסס על "הוצאת משתנים" מן המשוואה, עד כדי בידודה ו"עלייה" על המשתנה הבעייתי. התקלה בתהליך אצלך היא שאתה מתעלם למעשה מהבעיה החומרתית ומעוניין להמשיך בתהליך ה-debug כאילו אין לך קבלים מפוצצים. אישית, כבר בשלב הזה הייתי אומר לך לטפל בבעיה הזו ולחזור. אני ודאי לא רומז שאם תחליף לוח הבעיה תיפתר: כוונתי היא שיש משתנה שמעפיל על תהליך ה-debug שלך. כל עוד לא תטפל בו אין לדעת מה כן יעזור לך וגם אם השינויים האחרים שתבצע בכלל רלוונטים\מועילים בו בזמן שהבעיה החומרתית שרירה וקיימת. אני מקווה שהסברתי את עצמי כהלכה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, נגיד והבעיה באמת בלוח אם - יש דרך שניתן לאמת את זה? או אפילו יותר טוב - לעקוף את הבעיה? כי לקנות לוח אם עכשיו לא ממש נראה לי, אתמול הברזתי מבצפר ואמרתי לאמא שלי שהלכתי ובסוף היועצת אמרה לה. לכן אין מצב ללוח אם חדש בקרוב :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים