פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים היי.זה הגיוני שהמעבד שלי נמצא על 38 מעלות במנוחה ו 45 בערך במאמץ ?המעבד הוא 3000 + ללא אוברקלוק.הלוח אם שלי אביט AV8 וגם המעלות שלו גבוהות ..33-35..נראה מוזר ..גם שאני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט והמעבד הם לא חמים ..רעיונות מישהו ?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר בסוקט 939 ?!איזה אנשים בדיוק ??חבר שלי קנה בדיוק אותו לוח ומעבד כמו שלי והמעלות שלו נמוכות משלי ב 5 -7 מעלות ..גם בלוח וגם במעבד ..יש מצב שבגלל שהאקס פי שלי כבר מפוצץ בשטויות אז הוא יותר מתאמץ ?או שהלוח סתם מזייף ?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים הטמפרטורה סבירה ואפילו נמוכה יחסית ואולי לחבר שלך יש איורור יותר טוב במארז??
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים בסוקט 939 ?!איזה אנשים בדיוק ??חבר שלי קנה בדיוק אותו לוח ומעבד כמו שלי והמעלות שלו נמוכות משלי ב 5 -7 מעלות ..גם בלוח וגם במעבד ..יש מצב שבגלל שהאקס פי שלי כבר מפוצץ בשטויות אז הוא יותר מתאמץ ?או שהלוח סתם מזייף ?יש לך אחלה של טמפ' ואיזה מארז ישך?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים אני עם 3500 939 ניוקאסל והטמפרטורות שלי 29 -30 IDLE 30-35 WORK. אולי לא חיברת טוב את ההיטסינק או שהפד הטרמי שלך פגום
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר יש לי מארז חיקוי של ריידמקס ..נראה לי באמת שהזרימת אוויר שלי לא טובה ..בנוגע למשחה תרמית החלפתי ל ארקטיק סילבר 5 .. יכול להיות ששמתי יותר מידי משחה ?כי לא התקמצנתי איתה ..
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים הזרימת אוויר במארז הזה על הפנים, במיוחד אם לא הורדת את הגריל המובנהאסור לשים הרבה משחה טרמית, צריך שכבה דקה אבל אחידהוהטמפרטורות שלך מעולות, גם אם זה 30 וגם אם זה 40 אתה נשאר על אותם ביצועים ואתה לא פוגע בחומרה, אז למה זה משנה?בקיץ שהטמפרטורות שלך יקפצו תתחיל לפרק להחליף וכו, כרגע תשאר עם המשחה ועם המארז כמו שהוא אני לא רואה סיבה להשקיע ולשנות.
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים מחבר צודק ..בינתיים אין לי למה ..תודה על העזרה ..אני גם עכשיו בטוח שזה בגלל הזרימת אוויר ..המעבד מגיע למעלות נמוכות אבל רק אחרי הרבה זמן באיידל ..זה אומר שהחום לא מתפשט בצורה טובה נכון ?
פורסם 2005 בפברואר 2320 שנים נכון, אחת הסיבות העיקריות למקרים כאלה, זה שהסינק מחמם את האוויר מסביבו, והאוויר החם לא מתפנה מהר מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.