עבור לתוכן

איזה גופי קירור מתאימים ללוח GIGABYTE GA-7N400L ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב בתור אחד שיש לו את הלוח הנ"ל, אני יכול לומר לך שגם כשקניתי וולקנו 12 הטמפ' נשארו אותו הדבר! דבר שהביא אותי עד כדי טירוף , כי כשאתה עושה OC אתה לא יכול להסתבך על טמפ' שגויות!

בגלל זה ניסו לומר לך כאן שחבל על הכסף כי הלוח מזייף! אכן המעבד יהיה קר יותר ללא ספק אבל אתה תצתרך לנחש באיזה טמפ' הוא נמצא מה שאומר שהדבר מאוד לא אמין ומסוכן או שפשוט תקנה חיישן חיצוני...

סתם דוגמא למה שהיה אצלי -> המעבד הגיע ל 65 70 מעלות בקירור סטוק , קניתי וולקנו 12 ולא היה כמעט שינוי בטמפ' במנוחה 59 במאמץ 65-67..  כך שאני מרגיש שגם עם המעבד עצמו יותר קר אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות OC יותר גבוה על עיוור!!

אז לדעתכם אם אני לא עושה OC אני יכול לבטל את ההתראה של הלוח אם (כשהוא מגיע ל70 מעלות) ולא להיתיחס לטמפרטורה? כלומר גם בקיץ כשהמעבד שלי מצפצף כל דקה הוא בעצם לא בסיכון?

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כעקרון לא אבל הוא ימןת מהר יותר

פורסם

אדון דימה תתחיל לקרוא את חוקי הפורום ואל תשלח אלף הודעות ברציפות וגם אל תפתח תרד' על אותו הנושא פעמיים...

פורסם
  • מחבר

אדון דימה תתחיל לקרוא את חוקי הפורום ואל תשלח אלף הודעות ברציפות וגם אל תפתח תרד' על אותו הנושא פעמיים...

לגבי התרדים הם בהתחלה לא היו באותו נושא אבל אתה צודק לגבי הודעות רצופות זה בגלל שאיחדת את התרדים לאחר מכן לא היו הודעות רצופות

ובנושא לא קיבלתי ממכם תשובה ממה אני יקבל ביצועים טובים יותר מפייפ101 בשילוב עם מאורר רגיל שמגיע ביחד עם המאבד או מוולקנו12?

פורסם

ביחס של ביצועים ורעש הפייפ יותר טוב (ביחד עם מאורר נורמלי) ככה ששווה לך להשקיע עוד 40 שקל על מאורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים