עבור לתוכן

איזה גופי קירור מתאימים ללוח GIGABYTE GA-7N400L ?

Featured Replies

פורסם

עזוב אנשים כותבים פה דברים מנותקים מהמציאות.. אל תתייחס

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קנה Pipe 101 ותוסיף עוד כמה עשרות שקלים למאורר..

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לזיוף טמ"פ אבל סבבה

תקנה או את הוולקנו או את הסיילנט של טרמלטק

הם מעולים

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הקשר לזיוף טמ"פ אבל סבבה

תקנה או את הוולקנו או את הסיילנט של טרמלטק

הם מעולים

כשאתה אומר סיילנט אתה מתכון לסילנט טאור? אם כן הוא מתאים ללוח אם שלי? ואם כן מה עדיף סילנט טאור או וולקנו12?

פורסם
  • מחבר

קנה Pipe 101 ותוסיף עוד כמה עשרות שקלים למאורר..

איזה מאורר אתה ממליץ לי בכמה עשרות שקלים?

ולדעתכם הפייפ 101 תתאים למחשב הבא שלי?

פורסם

אמרתי לך סיילנט טאוור לא מתאים לך ללוח וולקנו 12 יתן לך ביצועים טובים כשהמאורר שלו יהיה על המהירות הכי גבוהה ואז יהיה לך רעש של מטוס מהמחשב... בגלל זה אמרתי לך קח Pipe 101 ומאורר טוב יעלה לך טיפה יותר אבל זה משתלם תאמין לי..

פורסם

אנרמקס יעלה לך 60 ש"ח או שתלך על איזה קולר מאסטר או טרמלטק או ונטק סטנדרטי שיעלה קצת פחות..

פורסם
  • מחבר

אנרמקס יעלה לך 60 ש"ח או שתלך על איזה קולר מאסטר או טרמלטק או ונטק סטנדרטי שיעלה קצת פחות..

175+60=235שח

כאשר וולקנו12 עולה 160 שח

האם שווה לשלם75 שח יותר? כמה פייפ 101 טוב יותר מוולקנו12? וכמה הוא יותר אוניברסלי ממנו? (לדעתכם הוא יתאים למחשב העתידי שלי?)

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך סיילנט טאוור לא מתאים לך ללוח וולקנו 12 יתן לך ביצועים טובים כשהמאורר שלו יהיה על המהירות הכי גבוהה ואז יהיה לך רעש של מטוס מהמחשב... בגלל זה אמרתי לך קח Pipe 101 ומאורר טוב יעלה לך טיפה יותר אבל זה משתלם תאמין לי..

זה יצא לי 75 שח יותר זה באמת שווה את זה?

כמה פייפ הזה אוניברסלי ביחס לוולקנו12? מה הסיכויים שאחד מהם יתאים למחשב העתידי שלי?

פורסם

תתקמצן ותסבול מרעש.. הפייפ אמרו לך כבר יותר אוניברסלי ממנו...

פורסם

הפייפ יותר טוב יתן ביצועים טובים יותר בפחות רעש אם תתקמצן על 70 שקל אתה תסבול והוא יותר אוניברסלי מהוולקנו המעפן הזה..

פורסם
  • מחבר

הפייפ יותר טוב יתן ביצועים טובים יותר בפחות רעש אם תתקמצן על 70 שקל אתה תסבול  והוא יותר אוניברסלי מהוולקנו המעפן הזה..

כולם מסכימים עם זה?

פורסם
  • מחבר

תתקמצן ותסבול מרעש.. הפייפ אמרו לך כבר יותר אוניברסלי ממנו...

יש עוד דעות\הצעות?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון היום או מחר לקנות את הגוף קירור אבל עוד לא החלטתי סופית

אפשרות אחת זה פייפ 101 + מאורר יוצא בסביבות 235

דרך אגב אם אני יחבר לפייפ 101 את המאורר המקורי של המעבד איך זה יהיה? פחות טוב מוולקנו12?

אפשרות שניה זה לקנות את וולקנו 12 ב 160 שח ולסגור סיפור

מה שמעניין הוא שוולקנו12 ופייפ101 עם המאורר המקורי זה יצא לי אותו מחיר, מה יתן לי ביצועים יותר טובים?

פורסם

טוב בתור אחד שיש לו את הלוח הנ"ל, אני יכול לומר לך שגם כשקניתי וולקנו 12 הטמפ' נשארו אותו הדבר! דבר שהביא אותי עד כדי טירוף , כי כשאתה עושה OC אתה לא יכול להסתבך על טמפ' שגויות!

בגלל זה ניסו לומר לך כאן שחבל על הכסף כי הלוח מזייף! אכן המעבד יהיה קר יותר ללא ספק אבל אתה תצתרך לנחש באיזה טמפ' הוא נמצא מה שאומר שהדבר מאוד לא אמין ומסוכן או שפשוט תקנה חיישן חיצוני...

סתם דוגמא למה שהיה אצלי -> המעבד הגיע ל 65 70 מעלות בקירור סטוק , קניתי וולקנו 12 ולא היה כמעט שינוי בטמפ' במנוחה 59 במאמץ 65-67.. כך שאני מרגיש שגם עם המעבד עצמו יותר קר אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות OC יותר גבוה על עיוור!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים