פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים לא הבנתי מה הקשר לזיוף טמ"פ אבל סבבהתקנה או את הוולקנו או את הסיילנט של טרמלטקהם מעולים
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר לא הבנתי מה הקשר לזיוף טמ"פ אבל סבבהתקנה או את הוולקנו או את הסיילנט של טרמלטקהם מעוליםכשאתה אומר סיילנט אתה מתכון לסילנט טאור? אם כן הוא מתאים ללוח אם שלי? ואם כן מה עדיף סילנט טאור או וולקנו12?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר קנה Pipe 101 ותוסיף עוד כמה עשרות שקלים למאורר..איזה מאורר אתה ממליץ לי בכמה עשרות שקלים? ולדעתכם הפייפ 101 תתאים למחשב הבא שלי?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אמרתי לך סיילנט טאוור לא מתאים לך ללוח וולקנו 12 יתן לך ביצועים טובים כשהמאורר שלו יהיה על המהירות הכי גבוהה ואז יהיה לך רעש של מטוס מהמחשב... בגלל זה אמרתי לך קח Pipe 101 ומאורר טוב יעלה לך טיפה יותר אבל זה משתלם תאמין לי..
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אנרמקס יעלה לך 60 ש"ח או שתלך על איזה קולר מאסטר או טרמלטק או ונטק סטנדרטי שיעלה קצת פחות..
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר אנרמקס יעלה לך 60 ש"ח או שתלך על איזה קולר מאסטר או טרמלטק או ונטק סטנדרטי שיעלה קצת פחות..175+60=235שח כאשר וולקנו12 עולה 160 שחהאם שווה לשלם75 שח יותר? כמה פייפ 101 טוב יותר מוולקנו12? וכמה הוא יותר אוניברסלי ממנו? (לדעתכם הוא יתאים למחשב העתידי שלי?)
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר אמרתי לך סיילנט טאוור לא מתאים לך ללוח וולקנו 12 יתן לך ביצועים טובים כשהמאורר שלו יהיה על המהירות הכי גבוהה ואז יהיה לך רעש של מטוס מהמחשב... בגלל זה אמרתי לך קח Pipe 101 ומאורר טוב יעלה לך טיפה יותר אבל זה משתלם תאמין לי..זה יצא לי 75 שח יותר זה באמת שווה את זה?כמה פייפ הזה אוניברסלי ביחס לוולקנו12? מה הסיכויים שאחד מהם יתאים למחשב העתידי שלי?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים הפייפ יותר טוב יתן ביצועים טובים יותר בפחות רעש אם תתקמצן על 70 שקל אתה תסבול והוא יותר אוניברסלי מהוולקנו המעפן הזה..
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר הפייפ יותר טוב יתן ביצועים טובים יותר בפחות רעש אם תתקמצן על 70 שקל אתה תסבול והוא יותר אוניברסלי מהוולקנו המעפן הזה..כולם מסכימים עם זה?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר תתקמצן ותסבול מרעש.. הפייפ אמרו לך כבר יותר אוניברסלי ממנו...יש עוד דעות\הצעות?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר אני מתכוון היום או מחר לקנות את הגוף קירור אבל עוד לא החלטתי סופיתאפשרות אחת זה פייפ 101 + מאורר יוצא בסביבות 235דרך אגב אם אני יחבר לפייפ 101 את המאורר המקורי של המעבד איך זה יהיה? פחות טוב מוולקנו12?אפשרות שניה זה לקנות את וולקנו 12 ב 160 שח ולסגור סיפורמה שמעניין הוא שוולקנו12 ופייפ101 עם המאורר המקורי זה יצא לי אותו מחיר, מה יתן לי ביצועים יותר טובים?
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים טוב בתור אחד שיש לו את הלוח הנ"ל, אני יכול לומר לך שגם כשקניתי וולקנו 12 הטמפ' נשארו אותו הדבר! דבר שהביא אותי עד כדי טירוף , כי כשאתה עושה OC אתה לא יכול להסתבך על טמפ' שגויות!בגלל זה ניסו לומר לך כאן שחבל על הכסף כי הלוח מזייף! אכן המעבד יהיה קר יותר ללא ספק אבל אתה תצתרך לנחש באיזה טמפ' הוא נמצא מה שאומר שהדבר מאוד לא אמין ומסוכן או שפשוט תקנה חיישן חיצוני...סתם דוגמא למה שהיה אצלי -> המעבד הגיע ל 65 70 מעלות בקירור סטוק , קניתי וולקנו 12 ולא היה כמעט שינוי בטמפ' במנוחה 59 במאמץ 65-67.. כך שאני מרגיש שגם עם המעבד עצמו יותר קר אני לא יכול להרשות לעצמי לעשות OC יותר גבוה על עיוור!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.