פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים שלום לכולם אני מעוניין לבצע אובר קלוק למעבד שאני ירכוש כשהו יצאשזה ה amd 3200+ ווינצ'סטר ליבת veniceעכשיו כשאני מביא את המחשב אני יוכל לרכוש איתו בו בזמן את הזלמן 7700cuהשאלה אם שווה להשאר עם הamd בקירור סטוק בינתיים ולא לעשות לו אובר קלוק ובעוד כחודש להביא את הxp 120 עם מאוורר טוב?אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל 2.4-2.5
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר כן אבל אני רוצה אותו פחות במעלות..אז לפי מה שאתה אומר הזלמן כביכול מספיק לי נגיד אם אני רוצה להמהיר אותו למהירות כזאת ולהוריד קצת מעלות..?ועם כמה אני יכול בעיקרון להגיע עם הזלמן 7700cu? (לכמה oc)ולכמה עם ה xp120לא צריך תשובות כל כך מדוייקות כי אני יודע שזה אינדיבידואלי למעבדאבל רק שיהיה לי מדד..תודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים הXP-120 וה7700...הם במחירים שונים...וסתם לידיעה עדיף את ה7700AlCu....(אלומיניום ונחושת)גם הXP-120 בא בלי מאורר...
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר את כל מה שציינת אני כבר יודע..ידוע לי שה xp120 עם מאוורר יותר יקר מהזלמןואני לא לוקח את ה alcu כי הוא מוליך חום פחות טוב..ואני יודע שה xp120 בא בלי מאוורר השאלות שלי היו אחרות..:\כן אבל אני רוצה אותו פחות במעלות..אז לפי מה שאתה אומר הזלמן כביכול מספיק לי נגיד אם אני רוצה להמהיר אותו למהירות כזאת ולהוריד קצת מעלות..?ועם כמה אני יכול בעיקרון להגיע עם הזלמן 7700cu? (לכמה oc)ולכמה עם ה xp120לא צריך תשובות כל כך מדוייקות כי אני יודע שזה אינדיבידואלי למעבדאבל רק שיהיה לי מדד..תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.