פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים עבור הנתונים הבאים :amd sempron 2500 boxזכרון twinmos 3200לוח אם albatron kx18dsומארז compucase עם ספק hecהאם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר אני לא רוצה לעשות נזק וראיתי פה שירשור מלפני כמה זמן על מישהו שעשה OC לסמפרון שעבד טוב למשך זמן מה עד שלאחר כמה ימים נדפק לו הלוח אם. אני לא יודע מה בדיוק הוא עשה אז השאלה היא האם בהנתן המפרט שציינתי , העלאת ה FSB ל 200 עשויה לגרום לנזק מיידי/מצטבר ?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הספק של HEC יספיק לך ... אני מכיר אישית מישהו מהפורום שיש לו XP2500 והוא ב OC ל 3200 ויש לו 7-8 מאווררים + קתודה ועוד כל מיני שטויות , על הספק הזה
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר תודה רבה , אבל שני דברים :1. אין במחשב מאווררים נוספים על אלו של המארז וה box.2. המעבד הוא סמפרון ולא axp .
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אמרתי שמחשב בעל AXP + מאווררים וקתודה עובד עם הספק הזה כמו גדול, ובגלל העובדה שהסמפרון צורך פחות וואטים מה AXP ועוד אין לך מאווררים במארז אז זה ברור שהספק יחזיק אותו דרך אגב איזה כרטיס מסך יש לך? זה גם חשוב מאוד ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.