פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX...עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים).עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים זה שהוא קורא קבצי DIVX לא אומר שהוא קורא קבצי כתוביות בנפרד.. רק חלק מהנגנים יכולים לעשות את זה... או שתכתוב את הדגם, או שתחפש בגוגל...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר את זה שהוא לא יכול לקרוא את קובץ הכתוביות בנפרד כבר הבנתי...השאלה היא איך אני מדביק את התרגום לסרט... חייב קידוד?אם כן אז איך אני מדביק ביניהם בלי לשנות את הפורמט של הסרט?*והנגן הוא לא מותג או משהו, משהו פשוט (בלי חברה ידועה).
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אז כן, אתה חייב לעשות קידוד, לגבי איך, יש כל מני מדריכים.. אנשים ממליצים להשתמש ב VOBSUB פשוט בזמן הקידוד ואז הוא יכול להוסיף ישר את התרגום... לגבי השיטות הכי חדשות / טובות, אני בטוח שימליצו לך כבר מישהו פה
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר אז כן, אתה חייב לעשות קידוד, לגבי איך, יש כל מני מדריכים.. אנשים ממליצים להשתמש ב VOBSUB פשוט בזמן הקידוד ואז הוא יכול להוסיף ישר את התרגום... לגבי השיטות הכי חדשות / טובות, אני בטוח שימליצו לך כבר מישהו פה משהו יכול לעזור?
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים משהו יכול לעזור? אני משתמש במדריך http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=222898שים לב להבדלים בין רזולוצייה של NTSC לשל PAL!
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר השאלה היא איך אני מדביק את התרגום לסרט בלי לשנות לו את הפורמט?*במדריך שאתה הבאת הם משנים אותו.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים כל ה ב DVD שמציעים אפשרות לראות תרגום בנפרד הם כאלה שתרגום שלהם נגמר בסיומת SRTתחפש בגוגולsub to srtותנסה להפוך את התרגום לקובץ SRTחוץ מזה צריך להיות לך עיכדון קושחה ואת זה אתה יכול להוריד מליונטרק לפי הדגם שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.