פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים טוב נו.. בכל זאת יש משהו טוב בטירונות החרא הזו... יריתי בראשון (5 כדורים) 3 פגיעות בול מ-25 מטר מרחק סטייה 0 ומרחק מקסימלי בין הפגיעות הקיצוניות 2 ס"מ בשני.... ירינו כמה אנשים לאותה מטרה בגלל המ"כית המפגרת... אבל בכל מקרה מחשיבים את הטוב בין השניים
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים OMFG, אני אוכל לגעת בך?! ??? סליחה, אוכל לגעת בתרמילים שנפלטו מהנשקש'ך?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר זה פורום כללי יש בעיה? יש לי שפע כדורים פה.... אני לא מאיים.. רק מזהיר...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים זה לא כיףף :-[בגדנע היו לי מלא פאשלות העברתי לנצור ועוד מאית שניה הייתי יורה וכמעט הזמינו לי משטרה צבאיתהיה אחד שלא דרכתי עד הסוף כולם ירו ורק אני לא ואני מתעצבן על הרובה ודופק אותו בבזליםעפו עלי מחסניות של זה ששכב לידיהיה זוועהעריכה: *עפו עלי מחסניות מהרובה של זה שירה לידי (שכבנו) ללחי ולצוואר
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים העברתי לנצור ועוד מאית שניה הייתי יורה וכמעט הזמינו לי משטרה צבאית היה אחד שלא דרכתי עד הסוף כולם ירו ורק אני לא ואני מתעצבן על הרובה ודופק אותו בבזלים עפו עלי מחסניות של זה ששכב לידי
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים טוב נו.. בכל זאת יש משהו טוב בטירונות החרא הזו... יריתי בראשון (5 כדורים) 3 פגיעות בול מ-25 מטר מרחק סטייה 0 ומרחק מקסימלי בין הפגיעות הקיצוניות 2 ס"מ בשני.... ירינו כמה אנשים לאותה מטרה בגלל המ"כית המפגרת... אבל בכל מקרה מחשיבים את הטוב בין השניים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים וואי איזה גבר אני יריתי כבר במאג ! ריססתי מטרה במטווח של 50 מטר בשטח פתוח 50 כדרוים טסו למטרה וזיינתי לו תצורהחחח אני והמאג שלי LOL
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני מוכרח לחזור על ההודעה שלי... העברתי לנצור ועוד מאית שניה הייתי יורה וכמעט הזמינו לי משטרה צבאית היה אחד שלא דרכתי עד הסוף כולם ירו ורק אני לא ואני מתעצבן על הרובה ודופק אותו בבזלים עפו עלי מחסניות של זה ששכב לידי
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר וואי איזה גבר אני יריתי כבר במאג ! ריססתי מטרה במטווח של 50 מטר בשטח פתוח 50 כדרוים טסו למטרה וזיינתי לו תצורה חחח אני והמאג שלי LOL אחי... אני 02... אני לפחות נהנה מהחרא שיש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.