עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות מאוד! (נראה לי?-- 72)

Featured Replies

פורסם

המממ לעדכן ביוס?  אחרי כל התקלות שהיו לי במחשב (החדש מאוד)  אני קצת מפחד להתעסק איתו

המאוורר מחובר ללוח ולא שאני מבין גדול בקירור אבל הוא נראה מרשים עם הצינורות האלה (אמרו לי שזה שמן?)

-------------------------------------

אבל עכשיו אני רואה בסנדרה שהספק הוא 72 מעלות (צלזיוס), התכנה של ג'יגה בייט\נוידייה (NTUNE) מראה רק טמפ' למעבד, ואברסט מראה 72 מעלות לCPU...  פפף אז זה לא המעבד לפחות, אבל אולי הספק?  לאיזה טמפרטורות אפשר להגיע?  72 זה רע מאוד?

אולי יש איזה תכנה אחרת ללוח שלי שפיספסתי?  כי בעצם הNTUNE זה לאוברקלוק

בכל מקרה משחקים רצים  ;D  ואני מרוצה מאיך שהם רצים, רק שלא ישרף משו :-\

אם המחשב שלך חדש מאוד אז תלך למי שבנה לך אותו תגיד לו חביבי תשמע אני קניתי מחשב קיבלתי תנור חימום זה לא עסק ככה תסתדר את זה

וחוץ מזה שישרף המעבד יש אחריות גם ככה :lol:

פורסם

אל תפחד לעדכן ביוס!!! רק תוודא שלא תהיה הפסקת חשמל(אל תחבר שום מכשיר שדורש הרבה... )

וחוץ מזה כל היצרנים עכשיו מעודדים משתמשים לעדכן את הביוסים ונותנים אחריות על כל לוח עם ביוס פגוע אחרי עידכון לא מוצלח(קורה רק עם מחשבים לא יציבים!!! או הפסקת חשמל)

פורסם

ABIT, ASUS and Gigabyte as well, known as temps faker... You dont have to worry about it !

פורסם
  • מחבר

אוף לא יודע, עדיין לא מרוצה מה72 הזה ואפילו לא יודע מה זה ואם זה נכון ואיך לבדוק את זה

אולי במקום לשים את המחשב בחוות שרתים אני אשים אותו במאפיה שיאפו בפנים לחם, גם יש דלת שקופה..

בקשר לביוס.. אני חושב שאני אחכה עם זה כי המחשב הזה עשה המון בעיות (שבוע שרצתי איתו לפני שבכלל הצלחתי להתקין עליו ווינדוז) גם ככה לאלה שקניתי מהם את המחשב נמאס מהפרצוף שלי

ובקשר לEASYTUNE.. כל מה שזה מראה זה טמפ' של המעבד.. וזהו, למה?

:coolman: היי מישהו זוכר את המשחק הזה?? COOLSPOT

פורסם

?!

תגיד, קנית במקרה את המחשב מחברה שקוראים לה גלקסי מחשבים בע"מ ?!??

כי אני גם נדפקתי מהם!

פורסם
  • מחבר

לא לא קניתי מהם.. איכשהו נדפקתי עם הלוח והחליפו ואז הזכרון, ציפיתי למעלות גבוהות את האמת אבל לא יודע.. עכשיו צריך להילחם בהם! :itschy:

יאללה כל מי שקורא זרקו אמצעי קירור שכדאי לי להשתמש בהם (עדיף לא קירור מים או גז או לא יודע מה)

אם זה עוזר במשהו יש לי מארז של טרמלטייק - צונאמי (שם אירוני לא?)

פורסם

בדקת טמפ' בזמן פליטת חום מקסימלית? נסה להריץ prime ו-3dmark בו זמנית ולבדוק טמפ' אך ורק עם הeasytune

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שהמחשב יתפוצץ! אבל רעיון... אם אני אשרוד את הפיצוץ אני אחזור לדווח

אבל עוד לא הבנתי.. למעבד הזה.. או למחשב הזה, איזה טמפרטורות סבירות? מה החום המירבי המומלץ?

פורסם

תראה, המעבד שלך לא שונה מכל FX-55 אחר

אל תעבור איתו את ה60 מעלות במאמץ

ובשביל לבדוק מאמץ אמיתי אתה צריך להריץ גם 3dmark, זה ייתן לך מושג על פליטת החום בזמן משחק

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה , ET5 מראה שהטמפ' היא 39 מעלות , תוסיף פה ושם כמה מאווררים וזהו... אין לך ממה להילחץ.

פורסם
  • מחבר

טוף.. אין לי 3DMARK אבל הרצתי PRIME95 ביחד עם משחק וזה התנדנד בין 60 ל61, אז זה לא 39 מילק

כדי לעשות פה סדר... הנה כמה שאלות:

1. מאיזה טמפ' זה כבר יותר מדי ולא אמור להיות ככה?

2. אם כדאי להוסיף מאווררים.. איזה ולמה?

3. האוורסט וסנדרה הראו על משהו 72. האם יש לי עוד חיישנים של חום במחשב? אולי זה אחד מהם?

עכשיו בקשר למאווררים הנה פירוט על המארז והמאווררים כרגע:  המארז הוא צונמי אז הוא בא עם מאוורר 120 שפולט אויר מאחורה,מקדימה מאוורר... לא זוכר איזה שמכניס אוויר. ובדלת עוד אחד קטן יותר שמכניס אוויר. (כמובן בספק ועל המעבד וגם בכרטיסי מסך)... לא טוב מספיק?

פורסם

אם נוסיף לכל העניין את העובדה שאנחנו כרגע בחורף, המצב לא טוב, ובקיץ הטמפ' הרי יעלו

אני לא יודע עד כמה טוב הקירור של הFX (הוא יותר טוב מזה של הA64 הרגילים), אבל אולי כדאי לשקול החלפה שלו

מה שהתוכנות הראו זה אולי רכיב אחר של הלוח, אפשר לבדוק אולי בManual של הלוח

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על המון תשובות,

אני צריך לשים עוד קירור אבל אני לא יודע מה לקחת.. המאווררים הכי גדולים ומהירים? או מה? אני כנראה אפתח מאוחר יותר עוד ת'רד בקשר לקירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים