עבור לתוכן

צריך המלצה על מאורר לקירור Thermalright XP-120

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120.

ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm!

אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד!

תודה מראש!!!

פורסם

אני לא חושב שיש מאוור מעל 100CFM עם לד.

אבל יש את המאווררים האלה שעוברים את ה100CFM:

יש את הVantec Tornado (119CFM) -הוא מאוורר של 92MM אבל אני חושב שהוא גם יוכל להתאים לגוף קירור הנ"ל.

יש את Sunon 120mm KD1212PTB1-6A DC12V -אבל הוא נותן "רק" 90CFM ,שלפי דעתי מספיק ביותר.

יש את SPEEZE 120mm Fan - 2 Ball Bearing Aluminum Frame שנותן 96CFM ונחשב יחסית שקט,שוב יחסית כי הוא עדיין די רועש (43DBA).

ואחרון, Vantec Thermoflow 120MM שנותן 92CFM אבל די רועש.

בקיצור,אם הרעש לא מפריע לך אז תיקח את הTornado של Vantec ואם הוא כן,אז תוכל "להסתפק" בSpeeze 120MM שנותן יחס רעש-ביצועים מצויין.

בכל מקרה,

בהצלחה ותהנה :)

פורסם

thermaltake smart led fan 120mm הוא 94 cfm ויש לו לדים

פורסם

טוב תמיד יש את דלתא+פונצימטר אולי...

פורסם

אני עכשיו גם מחליף את הטרמלרייט אס פי 94 שלי באקס פי 120 עם המאוורר טרמלטיק לד 120 מילימטר, יש לחבר שלי את המאוורר הזה והוא מעולה, גם דוחף המון אוויר על מהירות גבוהה וגם מאוד מאוד שקט על מהירות נמוכה (ושקט בלילה מאוד חשוב לי)

לא יודע מה איתך, אני הולך על הקירור הזה

פורסם

סתם שאלה...למה אתה צריך כל כך הרבה CMF??..

פורסם

וב ככול שיש יותר cfm ככה נדחף יותר אוויר קר על הגוף קירור.וגם האוויר מתפשט מהר יותר על גוף הקירור

פורסם

אני חושב שירון התכוון להגיד שה XP120 עשוי אלומיניום והיטפיפס, המבנה שלו לא דורש מאוררים עם דחיפת אוויר עצומה, ככה שמעל 100CFM זה דיי הגזמה ולא הכרחי לאותו סינק.

פורסם

עדיין.. ככל שיש יותר סי אפ אמ הסינק מגיע יותר קרוב לטמפרטורת החדר, אז כמה שיותר יותר טוב :jump:

פורסם

עדיין.. ככל שיש יותר סי אפ אמ הסינק מגיע יותר קרוב לטמפרטורת החדר, אז כמה שיותר יותר טוב :jump:

אבל מאורר כל כך חזק...אחי זה מלא רעש...למרות שלא איכפת לו מהרעש...הוא צריך ללכת לחנות ולהקשיב למאורר...כי 40DBA+...זה הרבה מאוד...

וכן התכוונתי למה ש Vatos-Locos אמר..!!

פורסם

לא יהיה הבדל כזה גדול בין מאורר של 90CFM לבין אחד של 100CFM... ההבדל המשמעותי ביותר הוא בעוצמת הרעש.. לא חבל על האוזניים? :)

פורסם

מיותר לחלוטין

אני עם XP90 ו SF2 92 MM (רעש נוראי)

ההבדל בין מקסימום מהירות של המאוורר למינימום (הוא מגיע עם פוטנציומטר)

מתבטא ב 2 מעלות במאמץ (S&M)

במינימום מהירות הוא בקושי דוחף אויר ולא שומעים אותו אבל זה מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים