פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים יש לי כרטיס מסך geforce fx5700le עכשיו בתוכנה כמה אני יכול להעלות בליבה וכמה בזיכרון שלו עם קירור סטוקכרגע הוא בזיכרון על 400 מגה הרץ ובליבה הוא 250כמה אתם חושבים אני יכול להעלות ואיזה טמפרטורה לא לעבור
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר מישהו 41 קריאות ואף לא תגובה אנשים אני יודע שאתם יודעים ראיתי הרבה שמבינים פה ומגיבים לאחרים ולי לא אוףףףףף
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אף אחד לא יכול להגיד לך כמה אתה יכול להעלות..תנסה לבד, תעלה לאט לאט עד שיתחילו לצוץ ארטיפקטים...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר אני מפחד לא להרוס את זה וכמה כל פעם להעלות וכמה בליבה וכמה בזיכרון זאת אומרת אני יכול להעלות רק את הזיכרון או בהתאם אתה מבין אני רוצה לדעת באיזה קפיצות להעלות את הליבה ואיזה את הזכרונות ויש לי קירור סטוק ועכשיו הוא על 33 מעלות ואני הולך לשים קירור רציני אז נראה לי שהוא ירד לאיזה 27 בערך (אני שמתי את הקירור וביטלתי אותו אז אני יודע כמה בערך הטמפרטורה תרד)
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בזמנו גם אני שאלתי את זה ואמרו לי להעלות כל אחד ב10 בערך ואחרי כל פעם לעשות בדיקה ב 3dmarkלי יש fx 5600 והעלתי את הליבה ב160 ואת הזכרון ב140 בערך ( לא זוכר בדיוק) עד שהתחילו להופיע ארטיפקטים...אז אני משאר שאצלך זה היה בערך אותו דבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.