עבור לתוכן

השקטת מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי שקיבלתי את הSX1040 החדש שלי הגיע הזמן להשתיק אותו קצת

אז ככה

לפי מה שהבנתי יש שני אופציות

להחליף את המאווררים במאווררים חכמים או לקנות פאן באס

אז רציתי לשאול מה מומלץ וגם איזה מאווררים נחשבים טובים?

ראיתי שהמאווררים של zalman לא מאוד יקרים ומוצרים אחרים שלהם נחשבים מעולים

אבל אני לא יודע איך המאווררים הפשוטים שלהם

פורסם
  • מחבר

מצטער אם זה לא בסדר אבל אני דיי מקפיץ כי לא קיבלתי תשובה כבר דיי הרבה זמן וזה ירד למטה

תודה וסליחה

פורסם

תקנה מאוררים של thermaltake :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

נראה לי שאני ילך על זה

איזה סוג בדיוק אתה יכול להגיד?

אולי קישור או משהו?

פורסם

מה קשור עכשיו טרמלטייק?!

יש כמה דברים שאתה יכול לעשות גם בלי לשלם, דבר ראשון שאתה יכול לעשות זה לשים את כל המאווררים של המארז על 5 וולט וזה אומנם יוריד קצת את הביצועי קירור של המחשב אבל ישקיט את המחשב באופן דיי קיצוני, וכל עוד יש לך סידור כבלים טוב אז הכל יהיה בסדר מבחינת חום במארז

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אני ינסה את זה

אפשר רק לשאול איך אני מנתק את החיבורים מהמולקס בשביל להחליף ל5v?

וגם יש לי עכשיו כרטיס raid ו 5 דיסקים ש לכל אחד מהם יש כבל משלו ואני לא ממש מצליח לסדר את זה יפה

יש איזה טיפים?

פורסם

הפינים במולקס תפוסים ע"י שני פינים קטנים, אתה צריך לדחוף את הפינים לתוך הראש, ואז החיבור יוצא

אחרי שהחיבור יצא, אתה עם סכין או כל דבר שפיצי אחר מוציא חזרה את הפינים החוצה בשביל שיתקעו במיקום החדש שלהם במולקס

אני ממליץ להעביר את המאוררים ל 7V, אולי זה יגרום לקצת יותר רעש, אבל לפחות יעשה מספיק רוח לקרר את המערכת (ב5V המאוררים בקושי מתפקדים).

בקשר לכבלים, אתה מוזמן לעגל אותם ע"י המדריך באתר (להפריד כל זוג (כל שני סיבים)) לסובב, ולעטוף באיזולירבנד עד קבלת כבל עגול (:

פורסם

וואטוס תזכיר לכולנו איך מסדרים את המולקס בשביל 7 וולט? מחברים את ה12 ואת ה5 בתור אדמה? לא זוכר כבר איך זה הולך... ::)

פורסם

בדיוק.

(+) ל 12 ו (-) ל 5.

פורסם
  • מחבר

זה לא קצת מסוכן שהמאווררים לא מחוברים לאדמה?

פורסם

לא, זה גם ככה מינוס ולא אדמה..

חוצמזה המכשירים הביתיים שדורשים אדמה זה רק מכשירים מברזל שיכולים לחשמל, שים לב שמכשירים מפלסטיק לא מחוברים לאדמה, מה גם שהמאורר עובד במתח\זרם מאוד נמוך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים