פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים בקיצור יש לי פנטיום 4 , 3 GHZ (478) והוא מתחמם הרבה -החלפתי תקירור למעבד ל- Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED כמו שהמלצתם לי - וזה העדיין מתחמם מה כדאי כבר לעשות ?? ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים תבדוק שה-Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED,מחובר כמו שצריך ואני ממליץ לך להשתמש בתוכנה אוורסט.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים טוב הפרסקוט ידוע כליבה חמה וגרועה אז אולי אלו טמפ' נורמליות במאמץצודק!גם לי יש פרסקוט,ואני עם זלמן 7000alcu על המעבד,ובמאמץ מגיע לטמפ' של 55.תגדיר את הזלמן למהירות הגבוהה ביותר (אל תדאג הוא שקט כמו דג אילם)מה מצב האוורור של המארז שלך?יש לך מארז ג'נרי?אלו מאווררים יש לך?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר איך אני מגדיר לו תמהירות הכי גבוה? חיברתי אותו ישירות ללוח בלי הבקר ... ולפי התמונה אפשר לראות שהוא ב-2400 RMP בערך... ולפי מה שהבנתי הוא מגיע 2600 נכון ? ובמארז יש לי 5 מאוררים אחד מהם של - AeroCool ALUMINUM FAN
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים גם לי יש את אותו המעבד בדיוק...אבל אצלי במאמץ הוא מגיע ל- 55 ויושב על 40-45 ללא מאמץ... ואני עם קירור סטוק..אתה עם המאוור של זלמן וכל המאווררים במארז צריך להיות הרבה פחות ממני...אולי התוכנה מזייפת? תנסה להוריד אוורסט.תבדוק שאין כלום בין ההיטסינק לבין המעבד (אבק או לכלוך) ואולי תנסה להשקיע על משחה תרמית טובה...אולי היא תצליח להוריד... מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר כן אני אנסה להחליף ת'משחה תרמית - אפשר המלצה למשחה טובה ? ותודה לכולם
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים Arctic silver 5אבל תיזהר מאוד בשימוש עם המשחה!תמרח בעדינות רבה על המעבד ,כדי שלא יתפשט לחלקים אחרים,ואז אתה והמחשב בצרות!
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים קבל קישור לצורת המריחה המומלצת http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.