פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים ככה- המפרט שלי מופיע בחתימה, וגם הOC מופיע בחתימה. המעבד שלי היה על מתח 1.65V והעובדה שהוא התחיל להיות יותר מדי קרוב רוב הזמן ל50 מעלות הדאיגה אותי... (למרות שזה OC חזק אני זוכר שהיו זמנים שהוא היה ממש צריך להתאמץ איזה לילה עם PRIME95 כדי להגיע אולי אולי ל45 והיום הוא רוב הזמן גם במנוחה נושק ל50... על PRIME95 אני לא רוצה לחשוב בכלל.. 1. הורדתי את המתח ל1.6 , שמתי לב שהטמפרטורה לא ירדה אלא אפילו עלתה, למה?? (הבנתי שמתח הוא המשפיע העיקרי של הטמפ' - משמע תוריד מתח תוריד מעלות, למה יצא לי הפוך??) 2. חשבתי לעצמי אם בלילה המחשב דלוק למה לאמץ אותו שיזיע בטמפ' כאלה ונזכרתי בCOOL N QUIET, רק מה לא זכרתי איפ ההו אנמצא, הלכתי, חיפשתי, קראתי במדריך של הלוח אם ובלה בלה בלה, הוא נעלם לי מהביוס!!!! -הורדתי דרייברים אחרונים של נוידיה, הורדתי אפילו דרייבר של המעבד (לא חשבתי אפילו שצריך אבל נכנסתי לAMD וראיתי שיש אז הורדתי) - ואין האפשרות פשוט לא קיימת... חשבתי על למה- 1)אולי כי זה לא הגוף קרור של AMD? (כי לפי מה שכתוב אצלהם באתר למאוררים שלהם יש וסת טמפ' מובנה.., אצלי זה סתם SLK948+SF2) 2)אולי זה בגלל שאני בOC? ואז בעצם אין אפשרות למערכת להוריד תדרים כי הרי קבעתי שאלה התדרים שהמערכת תרוץ עליהם? בקיצור מה אני עושה??? אופסי סורי- אני רואה שזה נפתח גם ב"תמיכה טכנית" אז מנהלים סגרו- לא בכוונה.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים עקרונית ניתן להפעיל את COOL'N'QUIET כשהמחשב באוברקלוק אבל לא מומלץזה לא קשור לעובדה שאתה לא משתמש בקירור המקוריהדרייבר של AMD הוא חובה בשביל להפעיל את ה COOL'N'QUIETאתה צריך להכנס ל POWER MANAGMENT ולהעביר אותו ל MINIMAL POWER MANAGMENTולחפש טוב בביוס כי זה לא נעלם
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים משחה טרמית ב40 שקל יכולה גם לעזור לך פלאים. אולי כבר יש לך (לא שמתי לב) - במקרה כזה תרענן אותה
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר עקרונית ניתן להפעיל את COOL'N'QUIET כשהמחשב באוברקלוק אבל לא מומלץ זה לא קשור לעובדה שאתה לא משתמש בקירור המקורי הדרייבר של AMD הוא חובה בשביל להפעיל את ה COOL'N'QUIET אתה צריך להכנס ל POWER MANAGMENT ולהעביר אותו ל MINIMAL POWER MANAGMENT ולחפש טוב בביוס כי זה לא נעלם חבר'ה בחיאת, - את כל הדברים הרגילים שאפשר לקרוא בכל מדריך נורמלי עשיתי . ואם אני אומר שהוא נעלם מהביוס זה לא כי לא היה לי כוח לחפש אלא כי הוא פשוט לא מופיע שם יותר- אפילו בדקתי איפה בדיוק הוא אמור להופיע והוא לא שם. משחה טרמית ב40 שקל יכולה גם לעזור לך פלאים. אולי כבר יש לך (לא שמתי לב) - במקרה כזה תרענן אותה לרענן משחה טרמית זה תמיד טוב אבל זה לא עונה לי לשאלה- למה כשהורדתי מתח הטמפ' עלתה... בלוח הנ''ל של איפוקס יש בעיה בC&Q כשמשתמשים בשני סטיקים של זיכרון יש לי סטיק אחד של זכרון.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים כנס לCPU Health Status (או משהו דומה..) ומשם יש לך CPU SMART TEMP (או משהו דומה)אני חושב שזאת אמורה להיות אופצייה שנייה ושם תהפוך את זה לEnableבגרסאות ראשונות של 8kda3j הC&Q לא עבד,בשביל לגרום לו לעבוד היה צריך לעשות עדכון ביוס
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר כנס לCPU Health Status (או משהו דומה..) ומשם יש לך CPU SMART TEMP (או משהו דומה)אני חושב שזאת אמורה להיות אופצייה שנייה ושם תהפוך את זה לEnableבגרסאות ראשונות של 8kda3j הC&Q לא עבד,בשביל לגרום לו לעבוד היה צריך לעשות עדכון ביוסCPU SMART TEMP (אני יודע איפה זה) - זה לא C*Q . הלוח שלי זה 8KDA3+ .עדכון ביוס נעשה כבר.שוב- אני זוכר שהיה לי את האפשרות בביוס- לכן אני אומר שהיא נעלמה- משמע הייתה האפשרות (רק שאז היא לא כל כך עניינה אותי.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.