פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אם זה הליבה החדשה WINCHESTER אז לא אמורה להיות בעיה אבל תמיד עדיף לקנות מעבד OEM ובהפרש ולהוסיף עוד כמה שקלים לקנות קירור רציני יותר
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אם זה הליבה החדשה WINCHESTER אז לא אמורה להיות בעיה אבל תמיד עדיף לקנות מעבד OEM ובהפרש ולהוסיף עוד כמה שקלים לקנות קירור רציני יותרלא...פשוט אין לי כסף עכשיו לקירור רציני...אז אני יקנה סטוק...ואחרי זה...XP120...אבל אם עם איזה מאורר???
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים לפי מה שאתם אומרים זה כאילו עניין של מזל על איזה מעבד נופלים מבחינת אובר קלוק איך אני יכול לדעת אם הבאתי מעבד חדש איך הוא ל oc ספציפית? יש נתונים על זה ? או שפשוט אמורים לעשות לו אובר קלוק ולבדוק?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים כמו שאמרת זה דיי עניין של מזל . אם אתה נופל על מעבד משבוע טוב, אז הוא יהיה טוב ל OC. אם הסטפינג על הפנים (כאילו המעבד משבוע לא טוב) אז ככה יראה ה OC שלך .
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים בדרך כלל לא מבטיחים סטפינגים (או לפחות כך בארץ)(אולי אם יש לך קשרים או משהו כזה), ככה שאם הסטפינג גרוע אתה דיי נדפק .
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים ממ אני דיי שאלתי שאלה אחרת ואתה מתעלם ממנההשאלה שלי היא האם אפשר לבדוק את זה?כאילו אם יש לי עכשיו אחד כזה נגיד אני יכול לבדוק מה הסטפינג שלו באמצעות תוכנה?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים האא...חשבתי היתכוונת אם אפשר לבחור סטפינג .בקשר לשאלה שלך, סטפינג אי אפשר לבדוק באמצעות תוכנה, הסטפינג כתוב אך ורק על המעבד .
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים סטפינג של מעבד ניתן לראות דרך תוכנהאבל יש פקטור חשוב נוסף והוא תאריך יצורהמידע הזה חרוט עליו.אם אתה קונה במקום נורמלי אתה יכול לבקש שבוע מסוייםמעבדי ווינצ'סטר טובים בשבועות 45-48
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.