פורסם 2002 ביולי 323 שנים w00t!!!! הורדתי שתי קילוגרם בשלוש ימים!!~~!!!! זה הרבה יותר קל ממה שחשבתי!! בהתחלה זה מהיר ואחר כך זה יותר איטי. אם אתה משלב עם פעילות תאכל הרבה פחממות. ואם בלי תמנע מפחממות.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים ככה זה בהתחלה ( חודש , חודש וחצי ) אתה תרד , אבל אחרי זה לאט לאט תעלה בגלל שהשרירים שוקלים יותר מהשומנים ( עכשיו נתנתי פה תירוץ לכל מי ששוקל הרבה והוא " שרירי מלידה " ) .
פורסם 2002 ביולי 323 שנים ככה זה בהתחלה ( חודש , חודש וחצי ) אתה תרד , אבל אחרי זה לאט לאט תעלה בגלל שהשרירים שוקלים יותר מהשומנים ( עכשיו נתנתי פה תירוץ לכל מי ששוקל הרבה והוא " שרירי מלידה " ) . אתה רציני? פשוט אני חדש בעסק.. בחיים שלי לא ירקתי על המילים דיאטה וספורט...
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר חחחח עכשיו כל פעם שתעבור ליד המקרר אתה תדמיין שהוא קורא: מישהההההההההה מישהההההההההה בקול לוחש של ילדה ;D
פורסם 2002 ביולי 423 שנים אני צריך לעלות בעוד 10ק"ג כדי שהמשקל שלי יהיה סביר - אני שוקל 39ק"ג ;D(בן 13 גובה 1.60)אני מתאמן רצוף 5 שנים(מאז שההיתי בן 8),4 שנים בקארטה,שנה בשחייה ו5 שנים בבודי בילדינג(סופר שרירי חבל"ז)ואם מישהי בת 13-14 מהצפון שרוצה להרגיש מה זה גבר אמיתי(רוסי שרירי ואיכותי ;D)אז נדבר בפרטי.נ.ב I am damm seriousנ.ב2 למה הסקר נעול?
פורסם 2002 ביולי 523 שנים האם אתם סובלים מעודף משקל ?למה לא: האם אתם נהנים מעודף משקל ?("Is that how a man should look like ?")
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אני צריך לעלות בעוד 10ק"ג כדי שהמשקל שלי יהיה סביר - אני שוקל 39ק"ג ;D(בן 13 גובה 1.60)אני מתאמן רצוף 5 שנים(מאז שההיתי בן 8),4 שנים בקארטה,שנה בשחייה ו5 שנים בבודי בילדינג(סופר שרירי חבל"ז)ואם מישהי בת 13-14 מהצפון שרוצה להרגיש מה זה גבר אמיתי(רוסי שרירי ואיכותי ;D)אז נדבר בפרטי.נ.ב I am damm seriousנ.ב2 למה הסקר נעול?איכס... רוסי.... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.