פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים זה יעשה משהו רע? יש לי גם 2.5עכשיו זה על SPD והוא עושה לי את זה ב3וחוץ מזה יש לי שמה טבלה שאומרת שכשהFSB על 200 MHZ אז זה על CL3)T3 וT3 זה אותו דבר, כן?)וזה מראה שכשהFSB יהיה על 133 אז זה יהיה על T2...אז שווה לי ידנית (במקום הSPD) להחליף לT2?מה זה בעצם יעשה??? תודה רבה לעונים.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים זה שיש לך את האפשרות הזאת זה לא אומר שהזכרון תומך בה... אבל תשנה ל 2.5 ותראה אם אין בעיות..
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אתה מתבלבל בין cas latency לבין command timeבקלות תוכל לרדת לcommand time של 1T, במיוחד אם אתה לא באוברקלוק לזכרוןcas של 2 זה מאוד תלוי בזכרונות שלך (ובשאר התזמונים)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר אין לי שם אפשרות של T1 וגם אני לא יודע אילו תיזמונים יש לי.. זיכרון ג'נרי 2*256התוכל בבקשה להסביר מה באמת ההבדל בין cas latency לבין command time??אני מאוד אעריך את זה! תודה רבה!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לגבי המשמעות המעשית שלהם יש לך בסטיקי בפורום מעבדים לוחות וזכרונותהתזמון שדיברת עליו בתחילת הת'רד הוא הcas latencyהתזמון שאתה רוצה להוריד ל1T הוא הcommand rate
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים המשמעות שלהם היא :command rate -ה t זה זמן המחזור של הזיכרון, ככל שהוא נמוך יותר (t1) ככה הזיכרון יבצע את אותם הפעולות בפחות זמן (מחזור אחד) וככה ביצועי הזיכרון יהיו טובים יותר .cas latency - זמני גישה בין המעבד לזיכרון, ככל שהתיזמונים נמוכים יותר ככה ביצועי הזיכרון יהיו יותר טובים .
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר K TNX עוד 2 דקות תהיה הפעם הראשונה שאני אכנס לפורום אחר בHWZONE חוץ מOC ומודינג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.