פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים הליאדה? :-)נראה לי שהתכוונת ללידה שזה התיכון ליד האוניברסיטהאנחנו בתוך האוניברסיטה - מכללת אורט גבעת רם
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים יום כיפור חבר שלי מתקשר אליי לבית ולמחרת הוא בא אליי ושואל אותי "למה הטלפון בבית שלך היה מנותק אתמול?"
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים זה אמור להיות shut the fuck up, you mustכנראה שלא ראית אף אחד מסרטי STAR WARS.....
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים ראיתי, אבל הוא לא מדבר ככה. הוא מדבר אנגלית תקנית, רק משנה את הסדר. shut up the fuckזה פשוט לא נכון לומר.בעברית, הוא היה אומר: "לראות טלויזיה, אני רוצה" ולא "טלויזיה לראות, אני רוצה".
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים זאת לא כזו םאדיחה אתה יודע...לא הרבה אנשים שומרים יום כיפור..זה טמטום שהבן אדם כן שומר, וגם אני שומר
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר חבר'ס אתם מתחילים לסטות מהנושא !אתם רוצים שגם את הת'רד הזה ינעלו לנו?
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים בעברית, הוא היה אומר: "לראות טלויזיה, אני רוצה" ולא "טלויזיה לראות, אני רוצה".תתפלא אבל אפשר גם להגיד "טלויזיה,ליראות,אני רוצה
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים נכון, אם מפסקים.חבר'ס אתם מתחילים לסטות מהנושא !אתם רוצים שגם את הת'רד הזה ינעלו לנו?הטיעון עם החתול הרבה יותר משכנע.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אלה שסיפרו שהם יצאו מן המלון וברחו להסתובב באילת, בטיול השנתי, כך גם אני וחבר שלי עשינו, אבל יותר בסגנון של יחידה צבאית מובחרת: אספנו מודיעין על המורים, קבלנו מידע בטלפון מתי הם אמורים לחזור מהמסיבה בוילג' וקפצנו מקומה 2 לשיטוט לילית ברחובות אילת (פול אדרנלין)אהה ועוד פדיחה בקטנה..היום היה לי מבחן (קשה) במתט' אבל אני די שלטתי בחומר ושכחתי להעביר במחשבון לרדיאנים ® וכל התשובות יצאו לי מגעילות ולא הבנתי במה טעיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.