פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם .החומרה שלי היא:AMD atlon xp 64 +3000 756pinDFI LanParty 250GBעכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחירוהטמפרטוה במארז היא 29עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר באמת יושב....אבל בתוכנה שקיבלתי עם הדיסק של הMb הוא מראה שהוא יושב על 42 ככה שזה פנאןהשאלה עד כמה התוכנות האלה מדוייקות
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים הן לא הכי מדויקות ובלוחות מסויימים אפילו תראה הבדל של כמה מעלות בין מה שהביוס מראה לבין מה שהתוכנה מראה.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר הן לא הכי מדויקות ובלוחות מסויימים אפילו תראה הבדל של כמה מעלות בין מה שהביוס מראה לבין מה שהתוכנה מראה.אז ?!מאה אחוז הביוס מדוייק ?התוכנה בעצם מורידה כמה מעלות ?ואני משתמש בתוכנה שקיבלתי בדיסק של הלוח אם
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים יכול להיות ששניהם צודקיםבביוס המחשב לא במנוחה (למרות שזה נראה ככה) והטמפ' גבוהות יותר ממצב מנוחה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר יכול להיות ששניהם צודקיםבביוס המחשב לא במנוחה (למרות שזה נראה ככה) והטמפ' גבוהות יותר ממצב מנוחהרציני שניכנסים למאפיינים של הביוס הוא לא בidle ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.