עבור לתוכן

רוצה לצרוב בNERO ב-1X ולא יכול

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת.

אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'..

יש לי SONY DVD RW DRU 700A

יש פיתרונות לכזה דבר?

ויש לי NERO 6.3.1.12

עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?

פורסם

בכל הצורבים החדשים ובמיוחד הצורבי DVD שצורבים גם מדיות CD ישנה מהירות צריבה מינימלית וזה משתנה מצורב לצורב ככה שאתה כבר מזמן לא יכול לצרוב במהירות כפול אחד.

תצרוב כפול שמונה זה לא ישנה ממש לפי דעתי.

פורסם

"מוזיקה צריך לצרוב במהירות מינימלית" זה מיתוס. וכטבעם של מיתוסים - הוא פשוט לא נכון.

פורסם

אני לא כל כך בטוח בזה, פעם גם חשבתי ככה, אבל לפחות אצלי דיסקים שניצרבו במהירות המסקימלית החזיקו פחות מחודש

לעמות דיסקים שניצרבו בX4 שהחזיקו קרוב לשנה

פורסם

אותם דיסקים?

לא הגיוני, אולי דיסקים ממש לא איכותיים.

אין סיבה לצרוב בX1, אני חושב שעוד מימי הX8 לא היה ניתן לצרוב במהירות הזאת...

פורסם
  • מחבר

אחי אין פה קשה למיתוסים זה דבר בדוק

יש דגמים של מזדה 3 של קוראים במהירות של יותר מ-4

דיסקים ישנים שצרבתי בצורב ישן כן עובדים.

זה ככה גם בוולוו S80 משנת2000 נגיד..

זה משהו במערכת של האוטו וזה בדוק נכון, צורבים לאט עובד צורבים מהר לא עובד.

ברגיל אני צורב במהירות רגילה אבל בשביל האוטו צריך לאט.

פורסם

העניין הזה כבר נסקר רבות והגיעו למסכמה שצריבה של מוזיקה  על מדיה איכותית אפילו במהירות 48 לא מורידה מהאיכות של הTRACK.

וכנ"ל גם לגבי התוחלת חיים של המדיה.

בנוגע לצריבה במהירות נמוכה זה רק עניין של תאימות ישנן כל מיני מכשירים שבאמת עושים קצת בעיות עם מדיות שנצרבו במהירות גבוהה אבל מהירות X8 בהחלט מספיק נמוכה למכשירים הנ"ל.

Eight-Ball - תנסה לצרוב בכפול 8 על מדיה איכותית נגיד של VERBATIM או של RITEK.

פורסם

נשמע מוזר, כי לי יש באוטו נגן של סוני (דיי ישן בן 3 וקצת, וכבר שקניתי אותו הוא היה קצת מיושן)

והוא קורא בלי בעיה כל דיסק ובכל מהירות...

אפילו היה לי נגן דיסקים ישן בבית של yamaha, (ישן, מסוף שנות ה80/תחילת ה90 בערך, יד שניה...) שגם לא לא היה בעיה עם אף דיסק צרוב

פורסם

העניין הזה כבר נסקר רבות והגיעו למסכמה שצריבה של מוזיקה  על מדיה איכותית אפילו במהירות 48 לא מורידה מהאיכות של הTRACK.

וכנ"ל גם לגבי התוחלת חיים של המדיה.

בנוגע לצריבה במהירות נמוכה זה רק עניין של תאימות ישנן כל מיני מכשירים שבאמת עושים קצת בעיות עם מדיות שנצרבו במהירות גבוהה אבל מהירות X8 בהחלט מספיק נמוכה למכשירים הנ"ל.

Eight-Ball - תנסה לצרוב בכפול 8 על מדיה איכותית נגיד של VERBATIM או של RITEK.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לחדש או ישן ממש לא, אני לא יודע בדיוק מה זה, אם זה נעילות או לא יודע מה.

צרבתי על מהירות 8 על FORTIS וזה (*תיקון- לא )קורא.

אני אצרוב כבר אצל חברים או משהו אני לא אקנה עכשיו מדיות חדשות נשאר לי איזה 80 דיסקים של פורטיס וחבל לקנות חבילה חדשה ואז לנסות אם זה עובד או לא.

בכל אופן תודה.

לגבי הFIRMWARE, יצאה גירסה חדשה יותר, לעדכן? למישהו יש ניסיון בעניין?

פורסם

זה לא קשור לחדש או ישן ממש לא, אני לא יודע בדיוק מה זה, אם זה נעילות או לא יודע מה.

צרבתי על מהירות 8 על FORTIS וזה קורא.

אני אצרוב כבר אצל חברים או משהו אני לא אקנה עכשיו מדיות חדשות נשאר לי איזה 80 דיסקים של פורטיס וחבל לקנות חבילה חדשה ואז לנסות אם זה עובד או לא.

בכל אופן תודה.

לגבי הFIRMWARE, יצאה גירסה חדשה יותר, לעדכן? למישהו יש ניסיון בעניין?

יש לי פה צורב HP 7100 במהירות מקסימלית של *2 אם אתה רוצה... איכות צריבה מעולה, וכל דבר יכול לקרוא את זה (מנסיון :) )...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים