פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר הרגע חזרתי מהחנות עם הדבר החייתי הזה!חוויה לא מהעולם הזהאני חייב לציין שהוא לא קל למרות שזה ידוע כבר להרבה ....כאמור באו איתו 2 מאווררים כבאנדלאני ירכיב אותו כנראה מחר וייעשה בדיקות וכל הנעלים בימים הקרובים אני יביא לכם עדכונים בת'ארד הזה כנראה כי חבל סתם לפתוח עוד אחד חדש!חכו במתח!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אני באופן אישי לא מסמפט במיוחד מוצרים של THERMALTAKEהם פשוט לא משהו. בד"כ רק נראים מרשימים בפועל די רחוקים מזה
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים OMG איזה קירור אדיר! :eek2: אוברקלוקינג עצבני בהחלט הולך להיות פה! ואם אתה שם דלתא אז בכלל אין מה לדבר... אגב,פותח הת'ארד ,אתה מודע לזה שהדלתא רעשנים מאוד??
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אז למה לצטט אותי?וכן נראה לי שהוא כן יודע, תראה שהוא בהתחלה כתב שרעש לא מפריע לו כשהוא דיבר על הדלתא....למה משנה...
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר אחים שלי הרכבתי ת'קירורהייתה חוויה להפליא חחהקירור בינתיים מראה תוצאות מצויינות אין לי תלונותעכשיו מאוחר אז חכו לעוד במתח!! 8)
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר חח זה נכון אחיבאמת קירור משהו חיה הוא עושה לי קר טוב חח (טפו טפו טפו)עכשיו עשיתי אוברקלוק ל3.6 לא מוציא לי הרגה אני מתכוון לעלות אותו עד ל-4 אני מצפה גם להתנהגות סבירה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מאוד קשה לפרסקוטים לעשות 4 גיגה על אוויר, אפילו עם מים לא כולם מגיעים,תנסה לייצב את המעבד על 250 באס ותראה מה קורה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים לא שמת לב שהוא רשם שיש לו LGA?מאוד קשה לפרסקוטים לעשות 4 גיגה על אוויר, אפילו עם מים לא כולם מגיעים,תנסה לייצב את המעבד על 250 באס ותראה מה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.