פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים קניתי ת' Thermaltake Tower 112 משהו אדיר קחו תמונה: http://www.legionhardware.com/Pics/Thermaltake_Tower_112Cu/Image_01.jpg אני מצפה לטמפ' נמוכות מאוד ואוברקלוק גבוה ורצחני עם זה (אל תדאגו אני לא מגזים חח), ביחס לקירור אוויר כמובן. אני מתכוון להחליף גם זכרונות כידוע כבר לBH5 רוב הסיכויים אז עד שאני לא יחליף אותם תצפו לתוצאות נמוכות מהאפשרי אני יביא עדכונים בימים הקרובים. שווה לחכות!! ;D אגב המעבד שלי הוא P4 3.0GHZ LGA775 אם כבר פתחתי ת'ארד חדש אז אני מתכוון לעשות גם מודינג חייתי בזמן הקרוב אז גם לזה אני יביא עדכונים וחדשות וגם כמובן אני קונה קירור לכרטיס מסך איך לא... לR9800PRO
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תתחדש. איזה מאוררים את הולך לשים עליו? וכמה? ואיפה קנית את הBH-5 ובכמה אם אפשר לשאול?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר תודה אחים שליאהמ...באים איתו 2 מאווררים כבאנדל שאותם זמנית אני ישים ואולי עוד כמה ימים או לא ידוע מתי ייצא לי אני ייסע לקנות 2 דלטות!אל תדאגו אחים שלי רעש לא מפריע לי....חשבתי לבנות פאן באס למאוררים האלו כדי להחליש ת'עוצמה שלהם בלילה כדי שאני אוכל לישון, גם אופציהובקשר לBH5 אחי אני עוד לא קניתי אבל אני מתכוון ואני משיג ג'יגה אחד מוכר לי אחיאם אתה רוצה עוד פרטים תבוא אליי בפרטי אחי זה לא נושא לדיון פה...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים OMG איזה קירור אדיר! :eek2: אוברקלוקינג עצבני בהחלט הולך להיות פה! ואם אתה שם דלתא אז בכלל אין מה לדבר...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מאוד מעניין אותי לדעת, הbh-5 שאתה קונה הם 256 כפול 2 או 512 כפול 2? בקשר לכרטיס מסך, אם אתה קונה יד שניה אל תקנה ביותר מ800 שקל ואם חדש אז לך כבר על 6600ג'י טי מקווה שתעבור אותי באוברקלוק (כרגע אני עומד על 3.8 גיגה יציב ו4.1 גיגה השיא) עם מעבד 3.0 נורת'ווד ולסיכום, קרע את האמא שלו באובר ;D
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר מאוד מעניין אותי לדעת, הbh-5 שאתה קונה הם 256 כפול 2 או 512 כפול 2? אהמ...אחי זה 512X2, כלומר 2 סטיקים של 256 של קינגסטון וסטיק של 512 של ווינבונד! בקשר לכרטיס מסך, אם אתה קונה יד שניה אל תקנה ביותר מ800 שקל ואם חדש אז לך כבר על 6600ג'י טי ת'שמע אחי זה משומש כי עכשיו לא תמצא BH5 חדשים בשום מקום אחר חוץ מחו"ל אם אני לא טועה... וכרטיס מסך אני לא רוצה חח לא מדאיג אותי אני מסתפק עם ה-R שלי חח אם כבר בעתיד אני יישדרג למשוה רציני בהרבה מאוד! מקווה שתעבור אותי באוברקלוק (כרגע אני עומד על 3.8 גיגה יציב ו4.1 גיגה השיא) עם מעבד 3.0 נורת'ווד ולסיכום, קרע את האמא שלו באובר ;D חח אחי בטח אני אנסה את המיטב ותודה על הפרגון ! ותודה לכל מי שהגיב, מחכה לעוד תגובות ואולי שאלות אם יהיו! ATR
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אהמ...אחי זה 512X2, כלומר 2 סטיקים של 256 של קינגסטון וסטיק של 512 של ווינבונד!ת'שמע אחי זה משומש כי עכשיו לא תמצא BH5 חדשים בשום מקום אחר חוץ מחו"ל אם אני לא טועה... אז כדאי לך להמשיך לחפש כי השילוב הזה לא משהולוותר באינטל על דואל צ'אנל? אין בזה שום הגיון
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר אהמ..אחי אתה צודק אבל אני יכול לקנות ממנו רק ת'512 שזה גם מעולה אבל אני יושב על ג'יגהמה אתה אומר יהיה לי שווה ללכת כל A-DATA 512X2 500MHZאו ת'BH5כי למצוא זה קשה מאוד ...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים או שתקנה רק את ה 2*256או שתחפש בEBAYהVITESTA יהיו גם אופציה טובה אבל התזמונים לא משהו בשביל אינטל (בAMD זה פחות קריטי)אם אני לא טועה יש פה מישהו בפורום שמוכר BH5 (חוץ מזה שרוצה למכור לך)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר כן אחיTHE BYTER מוכר משהו חייתיאבל אולי אני אלך על ה-256X2ואין לי ראש עכשיו לקנות מחו"ל יענטו EBAY (זה מחו"ל,לא?)ואגב אני משיג בוסטר גם אחיאז מה אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.