פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר?כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אם הוא נפל כשעשית משהוהוא יפול גם אם תחכה מספיק זמןלא, אני השארתי את המחשב ללילה עם prime 95, לא החזיר לי שגיאה אחת (בערך 8 שעות) אבל כשאני קצת מתעסק איתו אז הוא מחזיר שגיאות
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים 8 שעות זה לא מספיק זמן כדי לבדוק יציבותזה גם משנה איזה TORTURE TEST בחרת ואיזה מעבד יש לך
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר 8 שעות זה לא מספיק זמן כדי לבדוק יציבותזה גם משנה איזה TORTURE TEST בחרת ואיזה מעבד יש לךאני משוכנע שגם בדיקה של 24 שעות לא תחזיר לי שגיאות, אבל כשאני מזיז את העכבר, או סתם פותח חלון אני מקבל שגיאה.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אי אפשר להיות משוכנע עד שלא בודקיםבשביל לבדוק יציבות מעבד תבדוק SMALL FFT
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אחי אני עכשיו ניסיתי למצוא פיתרון לבעיה (של שנינו.. גם לי הייתה בעיה דומה)פשוט תשנה את היחס של הזיכרונות שלך הם בטח לא משהו משהו איכותיים :-\אצלי הם עבדו על SPD שעשה 1:1 אז שיניתי ל6:5 והעליתי את הבאס.. הכל עבד יציב..... בלי שום שגיאות.. הזיכרונות עבדו על 190....
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים 8 שעות זה לא מספיק זמן כדי לבדוק יציבותזה גם משנה איזה TORTURE TEST בחרת ואיזה מעבד יש לךזה דווקא די והותר.זה ידוע שפריים מכשילה דווקא בשעות 3-4 ואיטרציות עשרוניות. אם הוא עבר אז הוא בטוח.תנסה להריץ S&M ותבדוק מה קורה (התוכנה סוחטת לי 5c יותר מפריים!)
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים 8 שעות זה ממש לא די והותרכבר קרה שלי שקיבלתי שגיאה רק אחרי 14 שעותS&M מאמצת יותר את המעבד מבחינת טמפ' אבל גם כשהייתי לא יציב עברתי את כל המבחנים שלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.