עבור לתוכן

Nissan SkyLine

Featured Replies

פורסם

אז הסנטימטרים הספורים האלה עושים את ההבדל.

ככל הנראה קבעו את זה אנשים שיודעים יותר ממך, אם גם אני וגם אדמין הפורום אומרים לך את זה, זה לא סתם כי בא לנו לשקר לך.

6 שנים הרבה מאד זמן... חשבת אולי שהיא כבר חזרה לחול ? זה שהיא באה לביקור כמו הרבה מכוניות לא אומר שהיא בארץ עם לוחית ישראלית.

פרארי אני יודע על אחת שנמצאת בארץ, לוטוס לא שמעתי בחיים אז אני לא אגיב.

אולי אתה לא אומר סתם, אבל זה לא אומר שאם המכונית היתה בארץ בביקור, זה אומר שהיא עדיין בארץ.

• תגובות 76
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול להיות שהיא כבר לא בארץ

אין לי מושג לגבי זה

עם כל הכבוד לך ולאדמין הפורום אתם לא סמכות בעניין

ועצם העובדה שהוא זרק את זה לאויר לא עושה את זה נכון

לוטוס אספריט יש (או היתה) בקרית חיים במשך תקופה ארוכה עם מספר צהוב

אני גם לא אומר שאני סמכות בעניין של התקנים בארץ אבל

עד שאין לי הוכחה אחרת אני לא מאמין שאי אפשר להביא וויפר לארץ (במיוחד לאור העובדה שראיתי אחת)

יכול להיות שהתקינה השתנתה מאז ושפעם היה אפשר להביא רכב כזה

זכורה לי תערוכת רכב בארץ שהביאו אליה XJ220 וניסו למכור אותה בארץ תמורה מליון דולר

אני מבטיח לך ש XJ220 יותר נמוכה מוויפר

פורסם

for the record, פעם בצבא כשהייתי במוצב בצפון באו אלינו לביקור כמה אנשים משגרירות כלשהיא.

אחד הגיע עם פורשה 911 טורבו קבריולט (שאין בה שום דבר "אסור", היא סתם היתה מגניבה בטירוף), ואחד הגיע עם פורד קבריולט כלשהיא עם פאקינג הגה בצד ימין.

כך שזמנית אפשר להביא הכל, אפילו רכב עם הגה בצד ימין.

כלומר, אי-אפשר. אני מתכוון ששגרירים וכאלה יכולים להביא - ואתם יכולים לראות ולהגיד ש"ראיתם בארץ"...

פורסם

Enc0der מאיפה הביטחון שיש לך שאתה אומר שהמכונית נמוכה מדי לתקנים הישראליים?

האם התקנים האלה היו קיימים או השתנו ב 6-7 שנים האחרונות?

פורסם

למה שלא תהיה ויפאר בארץ אם קונטאש וXJ220 היו?

אם הוא אומר שהוא ראה אחת אין סיבה להתוכח שלא היתה (כל עוד אין הוכחות).

גם אין סיבה להאמין שהיתה כי אין הוכחות.

אבל אם הוא אומר אז יכל להיות שהיתה...

ד"א הקונטאש מדהימה למרות שהיעיצוב עתיק, רכב מלפני 30 שנה בערך ועדין יכל להוריד את הלב לתחתונים.

פורסם

for the record, פעם בצבא כשהייתי במוצב בצפון באו אלינו לביקור כמה אנשים משגרירות כלשהיא.

אחד הגיע עם פורשה 911 טורבו קבריולט (שאין בה שום דבר "אסור", היא סתם היתה מגניבה בטירוף), ואחד הגיע עם פורד קבריולט כלשהיא עם פאקינג הגה בצד ימין.

כך שזמנית אפשר להביא הכל, אפילו רכב עם הגה בצד ימין.

כלומר, אי-אפשר. אני מתכוון ששגרירים וכאלה יכולים להביא - ואתם יכולים לראות ולהגיד ש"ראיתם בארץ"...

אני יודע שבחיפה, ברחוב יותם, במשך איזה 6 שנים (שאני ראיתי) הייתה מכונית ירוקה (סוג של ג'יפ משהו.. לא בדקתי - הייתי בן 10) עם הגה בצד ימין...

והיא נסעה בלי בעיות

פורסם

אכן יש גם רכבים בארץ שנוסעים עם הגה בצד ימין לדוגמא הסופרה שציינתי מקודם

ששייכת לשגריר אמריקאי בישראל, בכל מקרה יש הרבה רכבים נדירים שבאים לארץ לביקור

והרוב הקטן נמצא בקביעות ועם לוחית ישראלית.

פורסם

תגידו לי כל מי שזורק פה משפטים כמו

על מה הוא מתבסס?

לפני שאתם זורקים דברים לאויר תגידו על מה אתם מבססים אותם!

בקשר לSKYLINE , איין! בארץ חיה כזו, כן אני יודע שבמגזין אוטו היה רשום שם על אחת כזו,

מגזין אוטו אוהב לחרטט מידי פעם.

וויפר אין שום דבר כזה בארץ! נמוך מידי לכבישי הארץ ולא חוקי, רפליקה ? אני עוד לא שמעתי.

למבורגיני ? חוץ מהרפליקה הצהובה שהיתה באילת שכבר לא שם, והקונטאש האדומה שכבר חזרה לחול, לא שמעתי על עוד אחת.

פרארי אכן יש למנכל פיאט, אבל אני יודע שיש רק אחת בארץ, אם מי שהזכיר את זה שיש 2 התכוון לאדומה שתמונתה המפורסמת צולמה באילת

ושיכת לאיש העסקים מטבריה אז אני שמעתי שהיא כבר לא פה.האמר ה-2 אכן יש.

מאזדה אר אקס -8 אכן יש.

מיצובישי אקליפס אכן יש.

טויוטה סופרה. ועוד....

שתיהם שייכות לאותו אדם (מנכ"ל סמל"ת יבואנית פיאט),

היתה לו אחת והוא הביא אחת חדשה יותר .

וכולם פה אומרים בדיוק מה שאני טוען: אפשר להכניס לארץ כל כלי רכב לתקופה מסויימת

כתיירים או שגרירים בלבד,אח"כ הרכב חייב לצאת מהארץ.

והלמבורגיני האדומה שהיתה פה לפני כמה שנים בכלל היתה מכונית קיט, המטומטם שהביא אותה התאמן איתי במכון כושר וניסה למכור

אותה בתור למבורגיני אמיתית ,יום אחד הוא בא איתה למכון ואני מקשיב למנוע ושומע בכלל מנוע 8 צילנדרים של מכונית אמריקאית,

למי שלא יודע אז אמור להיות מנוע 12 צילינדרים שנשמע יותר כמו מנוע של אופנוע ספורט,ביקשתי ממנו לפתוח את מכסה המנוע והוא התחיל להתנפל עלי ואז

הבנתי שזאת קומבינה. (הוא היה רוסי עצבני שהתאגרף בנבחרת ישראל או משהו כזה עד שהמאמן קיבל ממנו בוקס והוא הושעה אז כמובן שויתרתי על המשך הוויכוח איתו)

פורסם
המטומטם שהביא אותה התאמן איתי במכון כושר וניסה למכור

אותה בתור למבורגיני אמיתית ,יום אחד הוא בא איתה למכון ואני מקשיב למנוע ושומע בכלל מנוע 8 צילנדרים של מכונית אמריקאית,

למי שלא יודע אז אמור להיות מנוע 12 צילינדרים שנשמע יותר כמו מנוע של אופנוע ספורט,ביקשתי ממנו לפתוח את מכסה המנוע והוא התחיל להתנפל עלי ואז

הבנתי שזאת קומבינה.

jumpingtoconclusions.jpg

פורסם

כמה שטויות בתרד אחד...

סקייליינים בארץ, וויפרים, מה לא...

CARTER ו ROADRUNNER ענו לרוב פה די יפה...

אבל בייחוד אהבתי את מי שאמר - עזוב סקיילין, תקנה הונדה אקורד.

ובוס שאמר שלאיוו ואסתי יש ביצועים כמו של סקיילין :lol: :lol: :lol: :lol:

ועמרי - נתפסת חזק על הקטע של התמונות אה?

פורסם

אני אומר, שכמו שיש אינפיניטי ולקסוס החדשות בארץ בגלל עזרה של חברות הסחר ברכבי יוקרה אז אפשר להביא כל רכב לארץ -> במיוחד אם זה ניסאן שיש לה יבואן בארץ השאלה כמה כסף אתה מוכן להשקיע על אוטו יש אנשים שהכסף לא משחק תפקיד ביבוא מכונית ולכן הם מצליחים בסופו של דבר להביא דגמים אקזוטיים של מכוניות... אני אישית הייתי מתפשר על Z350 , אי אפשר להשוות מבחינת ביצועים אבל הסטייל.... :)

פורסם

אבל היא הגה ימני....

ייבוא אישי = בין קשה מאוד מאוד מאוד לבלתי אפשרי.

פורסם

ועמרי - נתפסת חזק על הקטע של התמונות אה?

אם התכוונת אלי אז אין לי מושג על מה אתה מדבר

פורסם

הוא בטח התכוון ל-ENCODER שנראה כאילו הגיב לתגובה שלי רק בכדי להשתמש בתמונה (בלי להעליב אבל זאת ההרגשה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים