עבור לתוכן

Nissan SkyLine

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שילוב של חוסר ידע וטיפשות? :smile1:

• תגובות 76
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והתלהבות יתר במקום הלא נכון

פורסם

יש לך באמת כסף לקנות כזה אוטו או שזה רק חלום רטוב ?

פורסם

לא קשור אבל ביום שישי ראיתי קריזלר קרוס פייר שחורה חדשה בת"א, אולי הראשונה בארץ.

הרכב הכי יפה שראיתי בחיים שלי במציאות (למרות שלא אהבתי אותו עד כדי כך מהתמונות שראיתי עד היום)

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי כסף לאוטו במידה מסויימת,אבל להוציא על האוטו חצי מליון שקל אני לא ממש יכול ::)

פורסם

תקנה הונדה אקורד TYPE Rוזהו...

פורסם
  • מחבר

תודה אבל דווקא היתי רוצה לקבל משהו יותר מCivic (בלי להעליב אף אחד כמובן)

פורסם

זה אקורד לא CIVIC, רכב מנהלים

פורסם

HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

יש לאבא שלי את האוטו

פשוט מדהים...250 אלף שקל

אתה תהנה

לך עליו :xyxthumbs:

פורסם

נו באמת אתם משווים בין הונדה אקורד לניסן סקייליין?

אם כבר תציאו מיצובישי איוו 8 או משו..

פורסם

250K

עדיף STI אימפרזה.

ואין שום סיבה בעולם לקנות EVO זה בדיוק אימפרזה אבל קצת פחות יפה קצת פחות טובה קצת פחות כיפית.

פורסם

מה קשור להשוות...וחוץ מזה אני התאהבתי קשות באוטו אני אפילו יגיד שהוא הכי טוב שיש אם תרצה

:D

פורסם

שמע תלוי מה אתה מעדיף

יופי ואיכות\איבזור זה ההונדה

אם ביצועים שזה כזה מזיז לך אז תיקח איזה STI או משהו אבל לא שחסר להונדה כוח...

פורסם

קח סיביק חדשה ותשפר אותה לאט לאט.....

יש בארץ דיי הרבה מוסכי שיפורים

הם צצים עכשיו בכל פינה.

זה אוטו יפה , איכותי , מהיר , זול + טונות שיפורים יש לו

חבר שלי הזמין להונדה שלו ( Accord) כל מיני שטויות מחול .

פורסם

Tommy 

עם כול הכבוד לאקורד הזאת לא הייתי משלם עלייה 250 אלף שקל כי היא לא שווה את זה ולא משנה מה אתה חושב.

אומנם לאוטו יש מנוע מדהים באמת מדהים וגיר מצויין וג'נטים יפים ומיוחדים אבל חוץ מזה איםן הרבה הבדל בינו לבין האקורד הרגילה וזה לא מצדיק הבדל של 100000 שקל כמעט.

דבר שני מאובזרת יחסית למי? יחסית לאקורד שיש בארצות הברית היא לא מאובזרת יחסית לאקורה שהיא חטיבת היוקרה של הונדה היא קורקינט אז לא הייתי מכריז בקול רם ההונדה אקורד הנ"ל מאובזרת כי בקבוצת מחיר שלה יש מאובזרות הרבה יותר.

לפותח התרד רד מהרעיון אין לך תכסף אתה יכול להמשיך לחלום גם אני לפעמים חולם על מכוניות אבל אני מציאותי ומה שאני מחפש כרגע זו טרנטא שנת חירבון שתיסע 90 ותיקח אותי ממקום למקום בלי להתקע בדרך.

ולא הייתי פוסל את האקורד-R שהתעלמת ממנה כול כך כול הונדה שלידה יש את האות R היא מכונית מדהימה עם מנוע מדהים שעולה גבוהה גבוהה אם תמצא כזאת יד שנייה במצב טוב על תהסס(כמובן שאם יש לך את הכסף).

עשו לה מבחן דרכים בYNET הנה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1715669,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים