פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים כשאני מריך מבחן סיבולת (torture test) בפריים 95 אז במנהל המשימות הוא מראה לי שרק 50% מהמשאבים של המחשב מנוצלים ?זה אמור להיות ככה או שזה אמור להיות 100% ?המפרט בחתימה.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים המעבד שלך משתמש ב-HT - כלומר חלונות רואה שני מעבדים - אם אתה רוצה שזה יהיה 100% תתקין את פריים שוב - בספרייה שונה, ותריץ אותה פעמיים במקביל
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הייגם לי יש כזה מעבד רק 2.8ואם אני פשוט אכבה את הHT בביוס לזמן הבדיקה זה יהיה בסדר???TNX
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים כן, אפ תכבה את ה-HT בזמן הבדיקה הוא יהיה על 100%. אבל שים לב - אצלי במחשב למשל הטמפ עם HT ובלי HT אחרות - ככה שאם אתה משתמש ב-HT עדיף שתבדוק את זה עם שתי פריים רצים במקביל.HT זאת טכנולוגיה של אינטל שמאפשרת למעבדים אשר תומכים בה להיראות, לוגית, כשני מעבדים למערכת ההפעה ולהריץ מספר ישומים במקביל. כמה זה באמת שווה? מספר אחוזים.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים זכור לי שצריך להריץ את הפריים השני עם טאג מסוים כדי שיפעל על ה"מעבד" השני ולא ירוץ פשוט עוד פעם על הראשון
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים God i love your lamma :o :o :o :o :o :o :o :o :o ולמה בדיוק אתה רוצה להריץ מראש את הPRIME?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים כדי לבדוק יציבות אחרי OCהינה הטאג כדי להריץ את הפריים השני-An This is used to run two or more copies of prime95 from the same directory. Using this command line argument causes prime95 to use a different set of filenames for the INI files, the results file, the log file, and the spool file. Just use a different value of n for each copy of prime95.exe you start.עריכה: מצאתי בREADME גם את הקטע הבא, שווה לנסותDual processor machines can also improve performance by settingprocessor affinity in Windows NT. Use the Advanced/Affinity dialog boxto do this.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר אצלי זה היה על 100% בלי לעשות כלום, פשוט הדלקתי את התוכנה פעמיים.....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מוזר, אני זוכר שבלי הטאג הזה הוא לא נתן לי להריץ אותה פעמיים, אבל אם זה עובד לך כנראה שעשיתי משהו לא נכון
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים HT זאת טכנולוגיה של אינטל שמאפשרת למעבדים אשר תומכים בה להיראות, לוגית, כשני מעבדים למערכת ההפעה ולהריץ מספר ישומים במקביל. כמה זה באמת שווה? מספר אחוזים.איך זה עובד? אם יש לך אינטל פנטיום 4 - 3 ג'יגה הרץ אז זה כאילו יש לך 2 מעבדים של 3 ג'יגה הרץ או שכאילו יש לך 2 מעבדים של אחד וחצי ג'יגה הרץ כל אחד?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אין לך שני מעבדים. יש לך כאילו שני מעבדים של 3גיגה. זה עוזר בתוכניות שתוכנתו במיוחד לזה ולמערכות הפעלה שתומכות בזה...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תודה על התשובה!!! ניסיתי. באסה זה לא עובד עדיין גם עם HT וגם בלי זה כותב לי כל הזמן כישלון חומרתי שהוא ציפה לאיזה עיגול 0.4 אבל בא איזה 0.49 וזה גדול מידיי אז הוא הפסיק... בלעט אוףף גם אם גם בלי וזה אצלי בלי OC :(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.