פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר תודה..אבל לא עניתם לי השאלה אם יגרם נזק...ואיך אני משנה את הFBS ואת המתח ומה זה יעזור לי כאילו אני רוצה להבין קצת יותר טוב שאני יכול לפעול בהתאםאם למישהו יש הסבר כללי על אוברקלוק זה יעזור לי ואם המחשב קורס זה אומר שהמעבד לא יכול להגיע לFBS שביקשתי?אז בשביל לפתור את זה אני צריך להוריד תטמפ'?חחח כמה שאלות..מצטער :s05:אגב הלוח אם שלי זה P5GD2 של אסוס עם הצ'יפסט 915 של אינטל =]http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=1774
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אם תשים למעבד 45 V אז יגרם נזק...הרעיון בOC (לדעתי) זה לשים כמה שיותר MHZ בפחות מתח (מתח=חום)והסתובב פה באתר איפשהו מדריך על OC... חפש אני בטוח שתמצא{יאן אתה עובד בLAZERTEKK???}
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר חחחחחחחחח אני לא היאן הזהאני עבדתי בBesthost ממזמן....אבל לייזרטק לאואם אני ישים לו מתח של 4.5 אבל אני יצליח לשמור אותו על טמפרטורה של 50 מעלות נגיד זה לא ישרוף?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים חחחחחחחחח אני לא היאן הזהאני עבדתי בBesthost ממזמן....אבל לייזרטק לאואם אני ישים לו מתח של 4.5 אבל אני יצליח לשמור אותו על טמפרטורה של 50 מעלות נגיד זה לא ישרוף?ברור שזה ישרוף...לא הכל קשור לקירור....יש גם את הגבול של המעבד....הוא לא יכול לקבל 16V..!!...כל מעבד והמתח המקסימלי שלו....אתה מוסיף מתח....כאשר אין לך אפשרות להעלות את הFSB..!!..וכמובן שאם הגעת לזה..אז יש לך קירור עצבני ביותר..!!...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר ולמה הוא לא רוצה לעלות יותר בFBS? בגלל שזאת המגבלה או בגלל הטמפרטורה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים זה יעזור אם אני יעדכן את הביוס? (בקשר ללוח של אינטל)בעיקרון אם הכל עובד טוב...אז אין סיבה...תחשוב בהגיון...למה שיהיה OC ללוח של אינטל.??...שהמעבד הוא אינטל??.?....הם מפסידים כסף מOC...שמישהו קונה מעבד פחות טוב בפחות כסף...ועושה ממנו בהרבה יותר טוב..!!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר ולמה הוא לא רוצה לעלות יותר בFBS? בגלל שזאת המגבלה או בגלל הטמפרטורהאה ואם המחשב קורס בגלל שהעלתי לו יותר FBS זה בגלל הטמפ'?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים במקרה והמחשב קרס, לפני או אחרי הפוסט הסיבה יכולה להגרם מסיבות רבות:1. טמפרטורה.2. חלקים מסויימים במחשב שלך לע עומדים ל FSB (בדרך כלל נובע מזכרונות).3. נסה לנעול את אפיק PCI ל 33 מגה הרץ ואת אפיק ה AGP לנעול על 66 מגה הרץ. במקרה ואתה לא יכול ואין אופציה אני ממליץ לך לא לעשות אוברקלוק לפי שזה יפגע לך במידע שיש בהארד דיסק.4. נסה לבצע עידכון ביוס במקרה ואתה יודע. העידכון לא יכול להרוס ולגרוע אלה רק לעזור, במיוחד שאתה לא מרוצה מהמצב הנוכחי.5.שנה את תיזמוני הזכרונות שלך ל 2-2-2-5.6. עם המערכת שלך, אני לא מבין לא אתה רוצה לעשות OC? הדבר רק יכול לפגוע ולהרוס יותר מזה שזה ייתן.*נסה לשנות את יחס הזכרונות עם המחשב ל 1:1.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים הבקר IDE עובד בתדר של ה PCIעם מעלים FSB בלי לנעול תדר PCI גם התדר של הבקר עולהוכשהוא לא יכול לעמוד בזה יותר יש שיבושי מידעאוברקלוק בלי לנעול PCI זה מתכון בטוח להתקנת WINDOWS מחדש
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים יש לי Intel 2400MHz, ואני לא מבין בגרוש באוברקלוקינג של מעבדים. בשביל מה אני צריך מכפלה? מה זה FSB? מה עושים בביוס? אני לא מבין בזה כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.