פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....."כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי.אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!"טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז....אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד...המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHzMotherBoard - Intel Cayman CA810MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810ESystem Memory - 192 MB (SDRAM)BIOS - AMIOS - Microsoft Windows 98 SEGraphic Card - 3Dfx Voodoo3תודה brokm
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר אהה כן יש לי גם איזה CD של CREATIVE עם שלט רחוק ותוכנה שמאשרת לו להשתמש בעכבר.אני לא מבין גדול אבל זה נראה לי כמו איזה אופציה לאיזה מודינג חביב.....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים לא נראה לי שאפשר לעשות OC עם מעבד כזה ישן אם אני לא טועה המכפלה שלך נעולה (תקנו אותי אם אני טועה כי לי יש פנטיום 3 800 MGH ואמרו לי שאני לא יכול לעשות OC)אז אם אתה רוצה להיות אוברקלוקר תתחיל היות רציני בקטע של המחשבאל תביא מחשבון שיודע להפעיל שולי המוקשים וסוליטר ותגיד שאתה רוצה לעשות OCמודינג אולי לחדר אם אתה גיק מחשבים זה בטח יתאים לנוף של החדר אבל אובר אתה לא תעשה עם מחשב כזה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים המעבד זה לא מה שעוצר אותך הלוחות של אינטל לא נותנים אפשרויות אובר קלוק בפנטיום 3 כלל.... (בלי שום קשר שהלוח הזה ספציפי הכי לא מוצלח שיצא לאינטל ומיד אחריו יצא ה815)אם אתה רציני ובאמת רוצה להתחיל בכל אופן תנסה להשיג לוח של אסוס מסדרת הCUV ותתחיל לתת למעבד הזה בראש עם קצת מזל קירור טוב וחשמל אולי תצליח להכפיל את המהירות של המעבדבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.