פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer,The request you just sent was invalid,Please contact your website administrator for more information.Best regardssPD.co.il Administration
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מה קשורה הכותרת למה שכתבת בתוכן ההודעה?ולגבי קירור: אתה רוצה שקט? לאוברקלוקינג ? אם כן אז OC רצחני או קצת? ואיזה לוח אם יש לך (ישנם קירורים שלא מתאימים לכל הלוחות).
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר שתבין,אני רושם את השם של הלוח ועוד פרטים וזה לא נותן לי, - יש לי לוח של אינטל RockLake 865PERL
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים עדיין לא ענית לי על השאלה:צריך מאוורר שקט? או שרעש לא מפריע לך? לOC ? אם כן אז OC גדול או קטן?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים תלוי בלוח אם שלך, בתקציב...עקרונית הסיילנט טאוור והזלמן CNPS הם בתקציב לא רע (200 שח) ונותנים קירור מצויין בכמות רעש נמוכה.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים הוא טוב!בקשר לתאימות.. הוא לא רשום ברשימת ה"לא מתאימים" אבל זה עדיין לא מאה אחוז, אני ממליץ לשלוח אימייל לזלמן, בדרך כלל על נושאים כאלה עונים בין יומיים לשלושה..עדיף לקבל מהם תגובה רשמית להיות בטוח בשביל לא לזרוק 200 ש"ח.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים נראה לי שהוא מתאים (אבל שווה לבדוק),בכל מקרה אחלה קירורמגיע אפילו עם פוטנציומטר חמוד, אהוכמובן לדים כחולים..שעושים.. אור כחול
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר שמע בקשר לברר עם התמיכה של זלמצן שלחתי להם 2 אימיילים לפני חודש ולא קיבלתי תשובה... אז אני לא יודע וראיתי פעם באיזה אתר רוסי שרשום שהוא כן מתאים ובכל זאת אני יזמין בפאנדה ואצלהם אפשר להחזיר מקסימום ...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אם אתה בטוח שפנדה יתנו לך להחזיר בגלל אי תאימות, אז בכיף אין לך מה להפסיד, אחלה קירור כדרך אגב, אתה רק תרוויח אם הוא יתאים.בהצלחה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.