פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אהה.... אני חדש פה בפורום =]ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת....כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר...טוב סטיתי מהנושא.בקשר למאוורר של המעבדאמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\מילאאז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל?אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...??נ.ב.אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אתה יכול לעשות את זה כמו המדריך למאוורר הרגיל , בתנאי שיש לו את הגומי הזה שמורידים ואז שמים שמה. בקשר למה לעשות לפני מה, תעשה בדיוק מה שכתוב במדריך, דבר אחרי דבר ולא מומלץ להוציא את המאוורר בזמן שהמחשב דולק. וברוך הבא
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר אהה.... תודה אבל אין לו גומי יש מדבקה אני יכול פשוט לשים מדבקה חדשה במקום? או שמדבקה פושטית שאני אקח מאחותי הקטנה לא תספיק?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אתה יכול לשים כל מדבקה שאתה רוצה, אפילו את המקורית לפעמים נשאר בה מספיק דבק בשביל להחזיר אותה. ומתחת למדבקה אמור להיות גומי שמורידים אותו ואז רואים את הציר שאותו צריך לשמן
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר אוקיי תודה רבה מאד על העזרה.... ממש עזרת לי אני פשוט אדפיס את המדריך ואפעל לפיו. תודה רבה ונא לא להגיב יותר....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר הי....שוב אניאהה............ המאוורר של המעבד לא יוצא....כאילו, יש מאוורר, עם שני דברים לבנים כאלה שאמורים למשוך בהם, והוא מחובר למשהו עם הרבה מאד..... מדפים כסופים כאלה.... זה המעבד?בכל מקרה, אמרו לי פשוט לקחת את זה לטכנאי ושיתקין לי מאוורר חדש....אבל אני לא רוצה ללכת לטכנאי שיגנוב ממני מאה חמישים שקל על שטות כזאת, כי זה יענו המינימום.... אני ממש low בכסף כרגע....אז.... בבקשה בבקשה תעזרו לי איך אני מוציא את זה? אני מושך בידיות, אני מרגיש שזה מתרפה מעט, אבל.... זה לא יוצא...!!כמובן שאני לא מנסה לעשות את זה כשהמחשב דולק.... אז בבקשה תעזרו לי בזה.... ותנו לי את כל הפרטים כדי שאני אוכל לכבות ת'מחשב ולהוציא את זה....אגב, זה לא הקפצה, כי אם כתבתי לא להגיד יותר אף אחד לא יראה אם אני אערוך ואז לא ישימו, אז במקום לפתוח נושא חדש....תודה למגיבים =]
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תעשה חיפשו בפורום! הנושא כבר נטחן!לא חייב דווקא בOC וקירור...... אבל גם! בפורום הזה אני אפילו הגבתי והסברתי איך....תחפש! גם בחומרה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הנהף אחרי ההודעה הפרטית שלך אני מפרסם את התשוה שלי גם לכל האחרים פה שלא יודעים איך להוציא P4!איך מוציאים את המאוורר וההיטסינק בפנטיום 4? (זה היה רק בשביל המחפשים בעתיד)המשהו הכסוף הזה זה ההיט סינק שלךזה לא המעבדטובאני אסביר שוב....אתה צריך ללחוץ על 4 המקלות האלו שמחברים את ההיט סינק שלך אל התושבת שבלוח M.כאילו בלוח אם יש לך מעיין מלבן כזה עם פינות קצת מעוגלות שמחזיקות את הדברים השחורים האלה(מעיין קליפסים כאלו...) אז אתה פשוט קצת לוחץ ומוציא לצד החיצוני ככה שזה לא יהיה תפוס בתושבתוככה את כל ארבעת הקליפסים......תגיד אם הצלחת!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח א... ברוך הבא קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים הכי טוב נראה לי לקנות את הספריי ההוא שמשפריץ פול אוויר למנקה את כל המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.